Selinz Gebeliğiniz de bebeğiniz sağa ya da sola toplanıyor mu acaba hatta toplayınca karın yamuluyor gibi oluyor 🤣 siz de de olan var mı ? Varsa kaçıncı haftadasınız acaba
durumoms2 Selinz olmaz mı yarıp çıkacak sanki ☺️ konuşuyorum diyorum oğlum ordan cikmican 😂 işin şakası tabi 😂 bazen çok canımı acıtıyor doğsun yicem tekme atan ayaklarını 🥰 36+0
Anneperi Selinz ilk hamileliğim ne zaman hareketlerini hissedeceğim 10 hafta oluyor yarın bazen sessiz hareketsiz acaba sorun varmı diyorum hiç bir hamililk belirtisi yok hersey normal ilerliyor hiç olmadı. Sadece kötü kokuları derinden alıyorum
Selinz Anneperi daha çok erken 16 dan sonra hissediliyor doktor normal herşey diyorsa ne güzel işte emin ol mide bulantın kusman olsun istemezsin ya da başka şeyler 🥰
durumoms2 Anneperi canım benim bende senin gibi çok merak ediyordum sürekli sakince durup hareket etmesini bekliyordum ☺️ yanlış hatırlamıyorsam 17. Yada 20 li haftalarda hissettim. Annenin kilosu önemli oluyormuş bu konuda . Ben belki o yüzden geç hissettim