Dugmeninaaannesiii Kubraa033 37 haftalık hamileyim en başından beri fertillife da elçim hocaya gidiyorum aşırı memnunum üstüne tanımam sadece muayene ücretleri 300 oldu. Sıkıntı olmaz dersen kesinlikle ona git derim 🥰
tugcef Valla bende AKÜ Hastanesi’nde Fatih Çelik var onu tavsiye ederim..bebeğimin kalp atışı durmuştu kürtaj oldum sonra tekrar hamilelik yaşadım gene ona gittim doğumumu yaptım tek geçerim bilgili harika bir doktor..sadece sıra almak biraz zor oluyor
Bbhr0_ İsmail kestane çok iyi ama muayene ücreti Yüksek Park hayat seda kayman köse iyi Gülen gül hocayıda çok tavsiye eden var Fertilifeda elçim hanım Ve halil gülden Özel klinikte nadire tuncer Hepsini araştır istersen bunlar iyi
afyonluanne03 Ben Gülen Gül hanıma gidiyorum park hayatta. Fertilife da Elçim hanıma iyi diyorlar sanirim o cep telefon numarasını da veriyor ama Gülen gül hanım vermiyor olabilir
Gizemblk Ben İsmail kestaneye gidiyorum çok memnunum. özel Muaynanesi var. Her an ulaşabiliyorum. Ama muayene ücretini 700 TL yapmışlar biraz pahalı 😅