Dlkzz sumeyyepy teşekkür ederim canım. Bulunduğum yerdeki sağlık kuruluşuna başvurdum. Esim izin alamadı ne yazık ki hastaneye gidemiyorum doktorda kadın doğum doktorunuza msj atın ne derse o ilacı vereceğim gebesiniz riske atamam dedi. Doktorumda şansıma ameliyat girmiş arıyorum kapalı telefonu 😢
sumeyyepy Dlkzz tahlil yaptırdınız ama değil mi sonuç olmadan doktorunuz da vermez ilacı antibiyotik gerekecek enfeksiyonsa, endişelenmeyin doktorunuzu arayabiliyorsunuz en azından illa ki müsait olduğunda ulaşırsınız☺️🙏acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun🌸
Dlkzz sumeyyepy canım merkeze 20 km uzaklıktayım esim asker kendim gidemiyorum yurt dışında yaşıyoruz. Gittiğim yer revir olduğu icin kan idrar tahlili yapmıyor hala doktorum msjimi görmedi onu bekliyorum bol su içmeye devam ediyorum. Anlayacağınız imkamsizliklarla dolu bir yerdeyim 😢
sumeyyepy Dlkzz yaaa zorlu bir süreçmis sizinkisi inşallah sıkıntısız kolay bir hamilelik geçirirsiniz tez zamanda iyileşip vaktiyle sağlıkla doğum yapın inşallah 🌸🙏
Fatos54 Dlkzz bence bunun için doktoruna gozukmelisin. İdrar yolu enfeksiyonu için doktorun çözüm bulmalı canım
Dlkzz Fatos54 canım zaten idrar tahlili olduğumda lökosit 10 12 çıkmış idrar yolu enfeksiyonu var belli doktorum hic bisi demedi normal diyip yolladı. Artık doktorumun yeterliliğinden endişe etmeye başladım. En yakınımdaki doktor belli zaten enfeksiyon var dedi sonuçlara baktığında
Dlkzz Snglhfs bana dokundu içtiğimde bayılacak gibi oluyorum mesela bünye meselesi demek ki deli gibi uyutuyor beni
Ensinacar Dlkzz alttan fitil olarak kullanıyorum ama yerleştirmeden lavaboya gidiyorum elimi de yıkayıp öyle koyuyorum normaldede mikrop kapabilir ama gebelikte mikrop kapma riski daha yüksek dikkat etmek lazım ama şunu anlamadım rahime yerleştiriyosun idrar yerini nasıl etkiliyor?
Dlkzz Ensinacar canım ben rahme yerleştirmiyorum ağızdan alıyorum hap olarak. Zaten yan etkisi istemeyen kişiler doktoruna fitil olarak istiyormuş fitil de yan etki yok.