Yarendemir_q https://mutluresim.com/images/2022/09/05/IgiPC.jpgKızlar merhaba, adetim 4 gün gecikti. Göğüs ağrım ve kasık ağrım var. Dün çok çok az bi kahverengi leke geldi bir de çok açık pembe akıntı ama çok az yani dikkatli olmasan fark edilmezdi. Bugün yine beyaz akıntım oluyor. Bu durumu yaşayan var mı?
_Hill_ Yarendemir_q pike yakın testin ama ben geçen hafta reglimdi 1 gün gecikti benimde ovülasyon testim pike yakın çıktı sanırım regliye yakın lh hormonu yükseliyor benim ertesi gün adet oldum zaten.Ama regli öncesi ve regli günü ovülasyonda pik görüp hamile olan çok gördüm burda.İnşallah senin bebiş haberidir bu test
bv187 Yarendemir_q canım üzmek istemem ama ben hamile olduğumu ovulasyon testiyle öğrendim . Adet günümden 2 ve üç gün sonra yaptım kontrol çizgisi tamamen kayboluyo
Aysenur3535 Yarın gidip kan testi vermen daha sağlıklı olur beta değerinden doğru sonucu alırsın bende akıntı hala geliyor düşük tehlikesinden dolayı oluyor. Ama senin aklıtın yerleşme sürecinden dolayı
Yarendemir_q _Hill_ Hala olmadım canım evet adet öncesi de kesinlikle oluyor ama bakalım hayırlısı artık. Nasipte varsa olur
_Hill_ Yarendemir_q baya geçmiş hamilesin muhtemelen canım test yapsan çıkar aslında😊 inşallah bebişin vardır
Yarendemir_q _Hill_ canım ben cumartesi günü erken gebelik testi yaptım negatif. O yüzden şimdi yapmak istemedim. Birkaç gün sonra kan vereceğim. Birkaç yorum okudum da erken gebelik testlerinde negatifi görüp sonra pozitif olan çok olmuş
bv187 Yarendemir_q evet hiç çıkmadı hatta benim lh çizgisi de çok hafif birinde çıktı diğerinde hiç çıkmadı