Hazelneva Kr41 normalde de 5 lt veya geçkin içiyorum şimdi 33+5 hala aynı devam gece sırf su içmek için bile kalkıyorum
Fasulyeninannesi- Hazelneva zaten susatiyo sanki cocuk ben sanirim gunduz 3 gecede 1 litre felan iciyorum😂
Nsvxgxh 2.500-3lt içiyorum onun dışında hergün 1 şişe madensuyu bir bardak kefir, süt yada ayran hangisi olursa tüketmeye çalışıyorum inşallah yeterli oluyordur sıvı tüketimi 😊
BBuseY Aysunackbs çok az canım artırman lazım 🤗 çünkü amniyon sıvısını temizliyormuş arada .. ilerde sıkıntı yaşama aklına geldikçe iç 🌸🌸
Fasulyeninannesi- Aysunackbs hem bebegin suyu icin hem kendi sagligin icin icmen gerek doktorlar ozellikle suyu bol tuketin diyolar ben normaldede su cok seviyorum hamilelikte 2 katina cikardim
Seyma-Aslan00 Kr41 3,5-4 litre arası tüketiyorum genelde sıcaklardan dolayı 🥲 33+5 olduk kızımla sıvı alımı önemli
minikerdeminannesi Kr41 aman dikkat edin evim midem bulandığı için bir süre içmedim idrar yolu enfeksiyonu oldum ve hamileliği işkenceye dönüştürüyor bol su içip kurtuldum rahat geçiyor çok şükür
Aysunackbs Efulii Gaziantep’te yaşıyorum o kadar sıcak ki hiç bişey yiyip içemiyorum mide bulantılarım çok fazla belki biraz azalırsa su içebilirim diye düşünüyorum canım bakalım daha da dikkat etmeye çalışacağım. Teşekkür ederim 🙏🏻