cansualisa Sarıyer’de yaşıyorum gerçekten ilgili işinin ehli var mı çok memnun kaldığınız perinotoloji bugün doktorum 20 gün içerisinde gitmem gerektiğini söyledi tecrübelerinize dayanarak aydınlatırsanız sevinirim güzel anneler🌺🌺🌺 fiyat ver yer? Avivence Gültepe de ki perinotolojiye giden var mı kızlar?
Rumika cansualisa Kağıthane tarafında Fehmi Yazıcıoğlu isimli uzmana gittik doktorumun tavsiyesiyle. Memnun kaldık. Renkli fotoğrafıyla birlikte yaklasık 1000 tl tuttu.
Cindindi Merhaba Nişantaşı prof Dr Rıza madazlı detaylı usg de tek geçerim.ücret bilgisini tel ile arayıp öğrenebilirisniz
Rumika cansualisa evet tabi perinatoloji uzmanı kendisi google ile de yorumlarına bakabilirsiniz biz de bakmıştık 😊
Gulsah5- Fulyada prof dr ismail özdemir k.k 1200 nakit 1000 tl ben daha 1 hafta önce yaptırdım çok memnun kaldım 1 saat boyunca baktı tek tek damarları kan akışı her yeri tek tek inceleyip anlattı çok memnun kaldım tavsiye ederim
Gulsah5- cansualisa mail olarak attı resim ve videoları çıktı olarak da raporu hazırladı canım , güzel haberler alman dileğiyle 🧡👼🏻
Akoglubuse Osmanbeyde Recep Has var özel muayene perinatolog,Eski çapanın hekimlerinden işinin ehli bi yazın Google,beni kendi doktorum yönlendirmişti.