Bebeto_aleyna Kızlar amniyon sıvı testi yapan oldu mu? Nerden buldunuz? 7den beri aramadigim medikal ve eczane kalmadı
Hll983 Bebeto_aleyna Ben amniyosure testi yaptırdım 2 hafta kadar oluyor.Eşim Hacettepe hastanesi civarı bir medikalden almıştı
Bebeto_aleyna Mysmrt 35. Haftadayim idrar kaçırır gibi iç çamaşırım ıslanıyor kokusuz şeffaf bir şekilde doktoruma sorduğum da turnusollu ped varmış eğer ki suyun sızıntı yapiyorsa rengi mor mu ne oluyormuş ic çamaşırına koyuyormussun ona bakmak için bu testi yapalım dedi evde kendimiz yapıyoruz
Hll983 Bebeto_aleyna bi test kiti doktor alttan muayene şeklinde rahim ağzından sürüntü alıp kaçak var mı yok mu diye test kitiyle bakıyor sonuç 5 dakika içinde çıkıyor hemen
FidanJ Akıntı bence o. Çünkü 30. Haftadan sonra çoğu kişide ıslanıyo iç çamaşırı sulu akıntılar oluyo bide sıcak terliyoruz. 35 haftadasınız zaten ultrasonda bebeğin suyuna baktırın zaten artık sık sık kontrole gidiyoruz bu haftalarda
Bebeto_aleyna FidanJ bizim daha yeni 3 haftaya düştü su gayet iyiydi en son kontrol de ama daha yeni başladı, sancılarım da olunca insan tedirgin oluyor maalesef ki yarın hastaneden alicaz bakalım ne cikicak
Bebeto_aleyna BBuseY hastane ile konuştum ücretsiz veriyormuş medicana paralı olsada mecbur olunca yaptırıyor valla insan
FidanJ Bebeto_aleyna merak etmeyin benim suyum az ve o ıslaklık bende de oluyo her hafta korkarak gidiyorum kontrole. Ama su aynı kalıyo yani ıslaklık akıntıdan oluyor
Bebeto_aleyna Hll983 bizimki evde kendiniz bakarsınız dedi ama aklımda bulunsun teşekkür ederim bilgi için
Bebeto_aleyna FidanJ bel ve kasık ağrılarım olduğu için telaş yapmaya başladım inşallah birşey olmaz sizin gibi