mommytobe_ Meral2158 valla ben yedim canim irademe hakim olamadan🤦🏻♀️ Ara sira yersen sikinti olmaz bence
polyanna06 Meral2158 benim de çok canım çekmişti 4-5 kez yedim hamilelik boyunca yemesek daha iyi tabi 😅 alternatif sağlıklı cipsler var katkısız belki ondan yiyebilirsin ya da evde kendin yapabilirsin 🤗
izobellaaa-_- Daha bugün en büyük boy tek başıma yedim arada birşey olmaz bence diye düşünüyorum tabi iyi birşey de değil😅
Bade0022 Biryabanci1 hahahaa bende şimdi kendime koyacaktım yesem mi zararlı mı kiloda yapar derken bu posta denk geldim 😂
KayraVeAnnesi_06 Meral2158 Bir paketi bitirmedim ama canım çektiğinde nefsimi köreltecek kadar tükettim 🙏🏻
eyoli Meral2158 ben en başlarda hep yiyordum. Doktor bana “çocuğunun cips yemesine izin verir miydin” dedi. O gün bu gündür yemiyorum dank etti bana 😅 ama arada ve az yemenin çok bir sakıncası olacağını sanmıyorum
Melikemercimek eyoli ayy geçen ben de diyorum kızım senin için cips yemiyorum sağlıksız hiçbir şey yememeye çalışıyorum inşallah elinde onlardan görmem diye 🤣🤣
Bebisinannesi23 Meral2158 valla ben arada canım çok istedikçe yedim . Şuan 22+ 3 haftalık hamileyim 2 defa felan yedim. Abartmadığın sürece arada yenilmesinde bi sakınca yok bence .
09Tugba_0909 Meral2158 valla ben arada yiyorum çok olmamak şartıyla hem etrafımda çok insan görmüşüm hamileyken sürekli sigara içen bence cips falan sigaranin yanında hiç bile
Ayse_3434 normaldede çok severim zaten hamileyken daha çok istiyor canım yemek arada yiyorum birşey olacağını sanmıyorum