Nergizb Merhaba sevgili anneler.Biz 23 haftalıgız ve bende böbrek genişlemesi çıktı bebek baskı yaptığı ıcın oluyormus sanırım. Cok ağrım oluyor doktorum bol su iç dedi. Çok ilerlerse katater takarız dedi :( benim gibi basına böyle bişey gelen varmı sizler neler önerirsiniz
anne96 Nergizb bilmiyorum ama geçen gün birisi şey yazmıstı sağ tarafa yatmak böbrek genişlemesine sebep olabiliyor muş o yüzden sol tarafınızda yatın diyordu
Nsdpg Nergizb bende şüpheleniyorum bundan sağ kaşığımda ağrı ve acı var sağ sola döndükçe uyanıyorum nasıl öğrendiniz hangi doktorda
Nergizb anne96 evet maalesef suan yatamıyorum sağ tarafıma ama artık cok geç sanırım cunku her türlü ağrım oluyor
Nergizb Nsdpg bende de öyle basladı sonra bigün yürüyemicek duruma geldi ağrım. En basta idrar tahlili istedi doktor enfeksyondur diye temiz cıkınca böbreğe baktılar o sekılde ögrendim
Nsdpg Nergizb benden kültür aldılar yeşil akıntım var diye böbreğe bakılmadı ama sağ sola dönünce açıyor doktora sordum böbrekle alakası yok dedi ama baktırıcam hangi bölümde bakıldı böbreğinize
Rumuz123456 Nergizb evet ben de o ağrı şikayetiyle gittim ama bende yüksek oranda enfeksiyon da çıktı antibiyotik verdi o rahatlattı, umarım daha büyümez, bol su için ve hangi böbreğiniz büyükse tam tersi yatın öyle söylediler
Ahsenasel Merhaba bende bugün asiriri yan tarafım ağrıyor diye gittim bebiş iyi böbreğine bakalım dediler ultrasonda büyüme var kist gibi birşeyde gördüm rotgen çekelim radyolojiden randevu verdiler ama korkuyorum radyasyon almaktan sizlerde mi rotgenle ogrendiniz acaba