Neslihan-kurt Hepsiburada uygulamasında e bebek indirime giriyor ayda 1 kere onu takip ediyorum mağaza fiyatıyla baya fark ediyor 🤗 bide dolap uygulamasından temiz uygun fiyatlı görürsem alıyorum zaten bebekler hemen büyüyorlar 🤭🫠
Ebuli3454 baby3_ Lcw uygulaması daha iyi çok indirim veriyor mağazadan bakmayın kupon veriyor her gün 300 TL 100 TL 250 TL 75 TL gibi daha uyguna geliyor mutlaka değerlendirin mağazada hiçbir indirim yok
baby3_ Ebuli3454 yok mağazada. Almıyorum zaten lcw den alıyorum online dan ama zaten iki tulum 229 TL olmuş. Uyku tulumu 139 du geçen yıl bu yıl 300 kusür 🤦🏻♀️ Hayır aynı tulum yani. O yüzden kuponlar da açıkçası çok tatmin etmiyor . Herşey pahalı tamam da altı üstü lcw iki çıtçıtlı zıbın Nası 229 olur
gkbyza Valla ben çoğu şeyi lcw den aldım takip edin güzel indirimler veriyor bence. 50 liraya 2 hafta önce hastane çıkışı aldım. Ve kumaş kaliteleri de bence çok güzel Zara hm ile muadil
Lizbonn durumom2022 Şahsen lcw den daha almıyorum hem kalite berbatlaştı hemde fiyat yüksek en azından gider zaradan hmden alırım da verdiğim paraya değer yani.