Aysrgn Arkadaşlar merhaba, Diyarbakır yada Batman’da detaylı ultrason yaptırabileceğim önceliğim devlet hastanesi yada çok faiş fiyatlı ol ayacak özel perinatolog var mı ? Yaptıran arkadaşlar rica etsem yardımcımolur musunuz? Teşekkürler🌸
Bguzeel Aysrgn Diyarbakır’da Perinatolog Ece Öcal ın özel polikliniğine gitmiştim 700₺ vermiştim. Oldukça detaylı kontrol ede ede dikkatlice herşeyine baktı 1 saat sürdü diyebilirim. Yakaladıgı resim ve videoları mail yoluyla gönderdi. Çok ilgili ve tatlı da bi doktordu kendisi.
Hilallltuna Aysrgn diyarbakırda ece hanım çok çok iyi herşeyi söylüyor ama 900 tlye çıkmış ücreti.Birde Ahmet Yalınkılıç var prof oda çok iyiymiş 600 tlymiş o da
Vrlkubra Batman Medical Park ta 650 TL’ye yaptırdığımı hatırlıyorum 5. Ayımdı . Zam gelmiş olabilir. Hastaneleri arayarak ücretleri öğrenebilirsiniz Emire Oğuz un hastasıydım.
Aysrgn Vrlkubra teşekkürler şimdi aradım güncel fiyatı 650 tl fakat sizin dr yapmıyormuş, perinatalog varmış orhan altınboğa sizdemi ona yaptırdınız acaba aynı hastanede
Mavi39 Ben diyarbakir perinatolog barış boza ya gittim. 30 dk sürdü ortalama. Fotoğraf ve video atti Gmail hesabıma. Birde rapor verdi bebegin nesiyine baktığına dair. Fiyatına 600 tl idi