Kizimveoglumm Lavinim21 randevu aldım perşembe gidicem bende güzel hastane biraz kalabalıktı ama iyi bir hastane
sevilayumitozdemir Senaakif ilgi hastanesinde yaptırdım 160 tl te gayette iyiydi ilgilendiler gerçekten gittiğim hastane 600 tl istemişti ilgi de yaptırdım Bağcılarda
Balannesi Bende güney hastanesinde yaptırdım 180 tlye. Renkli resimde verdi cd vermedi ama videoyq çekmek yasak değildi
sevilayumitozdemir Mybabe evet zam gelmiş olabilir, geçen ay doktor randevusuna 40 TL vermiştim dün 50 TL verdim yeni yıl geldi ya zam geldi galiba
Pyrzeda @sevilayumitozdemir Bende yarın orda yaptırıcam inş aradıgımda randevusuz dedi siz direk danışmaya gidipmi söylediniz detaylı ultrason dye acaba
sevilayumitozdemir Pyrzeda evet canım, direkt danışmaya gittim söyledim onlar yönlendiriyorlardı 😊 sağlıklı haberlerini al inşallah bu arada renkli 250 TL idi renksiz 160 TL ben renksiz yaptırdım dün doktorum renkli bakıp resim verdi 😊
Pyrzeda sevilayumitozdemir Teşekkürler canım inş bende renksiz yaptırıcam yüzünün resmini vrriyolarmı genede renksizde belli oluyomu yani
Sevaleskin sevilayumitozdemir canım yakınlarda mı yaptırdın fiyatı iyiymiş bir de konuyla ilgili doktor mu yaptı muayeneyi yani uzmanımıydı
jrarya Prof Alkan Yıldırım Bahçelievlerde Muaynehanesi İst ünivnin öğretim üyesi aynı zamanda kesinlikle tavsiye ederim
EsraifciUur humaninannesi61 merhaba, o hastane bana çok yakın. Kaç saat sürdü acaba iyice baktılar mı?