suelin Cinsiyeti %100 kız olarak görüldü ve Terazi Burcu olarak çok kararsız biriyim yardim eder misiniz lütfen?
Biroglanannesiii suelin ben kızım olsaydı Neva ismini düşünmüştüm oğlum oldu canım sen de düşünebilirsin
3273 suelin maşallah ne güzel sağlıkla gelsin Insaallahh darısı bana kızım olsun istiyorum ☺️🤲🌸 sare, hifa, ecmel, alya, mira, defne, meyra.. Dolu kız isim seçeneği var canım ☺️☺️
3273 AslanBebeginAnnesi yaa degil mii ☺️😍 ağızdan çıkışı çok güzel söylerken hele 😇 ama benim tercihim ecmel ınsaallah kızım olursa 🤲🤲🌸🌸🤗
suelin minisinannesiiii 17.haftada %80 kiz dendi 22.hafatada da detaylı organ tarama ultrasonda %100kiz dendi
3273 suelin kesinlikle isimde de çok alternatif var, bir mağazaya gidince kıyafette de cok alternatif var kiz çocuklarına ☺️☺️
Biryabanci1 suelin İlayda kızımın adı Leyla benim adım ☺️ İkra İpek Nehir gibi isimler hoşuma gidiyor ☺️ Kızımda terazi bu arada şu kararsızlığınız 🫣
Ezgi_hsyn suelin bende aynısı oldum şuan kız annesiyim 16. Haftada erkek dedi doktor sonra detaylıda kız dedi 1 ay daha bekledim doktorum kontrol de şüpheli baktı 2 gun sonra detaylıya gittim tekrar ararım doktoru gel bakayım dedi gerçekten de kız 😂🐣 o yuzden benim kızım da MİHRE EFNAN 👶 erkek olsaydi Alparslan olacaktı 🦁
Deletedmom_51 Ezgi_hsyn Ay o nasıl oldu acaba bana da 16.da kesin erkek dedi daha önceden yani 12. Haftada %90 kız demişti. 16da gittim erkek dedi kesin 😂 ben yine de detaylıyı bekliyorum :) size kesin erkek mi demişti acaba sonra değişti?