Kavakyellerihercai Kızlar erken doğum yaptım rop muayenesi kaç kere yapılıyor ve neye bakıyorlar. Sadece kuvözde kalan bebeğe mi yapılıyor bu ben anlamadım. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi endişelendim.
melekarya Kavakyellerihercai benim de 25 haftalık doğumum olmuştu rop göz diye biliyorum bizimkine haftalık yapılıyordu son zamanlarda ikiye çıkardılar . Maalesef çok zor bir muayene o küçük bedenler çok yoruluyor doktor demişti . Sizin kaç haftalık ?
Kavakyellerihercai melekarya çok sağolun cevabınız için ayrıntılı bilgi vermediler bende endişelendim 34 haftalık doğum yaptım
meltemcanli Kavakyellerihercai merhaba 30 haftalık doğan bebeğime yapılmıştı retina oluşumunu tamamlamış mı diye bakılıyor. Göze öncesinde damla damlatılıyor sonra gözü tutturup bakıyorlar genelde 38.haftada tamamlanıyor o zamana kadar gelişimine göre aralıklarla bakılıyor. İlk kuvözde bakılmıştı taburcu olduktan sonra bi kez daha bakıldı retina tamamlanmış dedi dr sonrasında normal rutin muayeneye getirin dedi. Sizinki kaç haftalık allah bağışlasın
Kavakyellerihercai meltemcanli sağolun 34 haftalık doğum yaptım kuvözde imza istediler ayrıntılı bilgi vermediler göz muayenesi dediler sadece
pembefiyonk Kavakyellerihercai sağlıkla büyür inşallah miniş 🙏🙏 ben de yarın 34 haftalığım ama bebeğim bayağı aşağıdaymış korkuyorum erken doğum yapmaktan, entübe edilmiş miydi doğduğunda yani solunum cihanıza bağlanmış mıydı şimdi nasıl çok iyidir inşallah🥺
ays-e Kavakyellerihercai ben de 33+4te doğum yapmıştım 1kere getirmeniz yeterli denmişti aynen damla damlatılıp beklemiştik sonra metal bir şeyle gözün alt ve üstten açıp içine bakmışlardı ebeveyn bebek kafasını oynatmamak için sabit tutuyor onlar göz gelişimine bakıyor çok kısa sürüyor metal aparat biraz beni tedirgin etmişti ama sizin gibi bir sürü sıra bekleyen kişi oluyor sıkıntısız muayene geçiyor
Eceninanne pembefiyonk benim kızım 31 haftalik dogdu rop muaynesini yaptılar goz tedavisi oldu rop tedavisi gözüne igne yaptılar çok önemliymiş yeni dogan b4beklerd4 şimdi gayet iyi çok şükür 1 yaşına kadar devam ettik muayeneye şuan düzeldi tam
Kavakyellerihercai pembefiyonk oksijen verildi diye biliyorum gittiğimiz her gün farklı bir şekilde görüyoruz RABBİM ordaki tüm bebişlere şifa versin 🤲🏻