Tubi57 Yarın 5+0 haftalık oluyorum. İlk doktor kontrolüne kaç haftalıkken gitsem ? Siz kaç haftalıkken gitmiştiniz ve ultrasonda gördünüz mü ?
Mer93 Tubi57 alttan bakıyolar o haftalatda eğer kanaman falan yoksa bi hafta daha bekle derim kalp atışını falan duyarsın
Yagmurrr98 Tubi57 Şuan sadece kesesi gözükür gitsen bile 6 haftalık olana kadar beklemeni tavsiye ederim
Anneadaylari34 Tubi57 ben 5+4 de gittim çünkü daha önce bi düşügüm olduğu icin..ama kalp atisini duyamadik..bence direk eczaneden folik asitte baslayin ve ortalama 7.haftada giderseniz direk kalp atisini da alirsiniz ama en iyisini siz bilirsiniz hayırlı olsun.
HSena38 Tubi57 6+4 de gittim kese göründü bebek vajinal ultrason da görüldü. 🌸 7.hafta gibi gitmeniz daha iyi olabilir 🌸
Papatyaa_01 5-7 hafta arası gidebilirsiniz aile hekimi bana öyle demişti ama ben acil durum için acile gittim 6+1de hem göründü hem kalbi duyuldu :)
Tubi57 Bende geç gitmeyi planlıyorum. Alttan baktırmaya gerek yok 7 haftalık giderim o zaman. Folik asite basladım kullanıyorum :)