Mom_89 Kızlar ailemin yanına gideceğim ve benim bir köpeğim var daha 2.5 aylık hamileyim hani derler ya ilk hamilelik zamanlarında dokunma kediye köpeğe cocukta birsey olur diye fakat köpeğimi o kadar çok seviyorum ki telefonda bile konuşurken direk sesimi duyup ekrana geliyor gittiğimde eminim üstüme atlayıp yüzümü yalayıp sevecektir. Bende onu çok özledim. Evet hijyenik değil fakat kendi büyüttüğünuz bir hayvan varsa ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Birsey olur diye de korkuyorum.
Sare_benan Mom_89 Aşıları tamsa sevin yanınızda durmasındada sakınca yok fakat kendi popolarını temizleyip tekrar dillerini tüylerine sürüyorlar bunun için dikkat etin dışkısıyla asla temas etmeyin bişey olmaz bu şekilde
ZeynepKaya27 Mom_89 valla benimde köpeğim var hepte beraber uyuyoruz hamileliğimin ilk gününden beri hiç uzak durmadım bir şeyde olmadı çok şükür :)
Hilolosko Mom_89 aşıları tamsa hiç bi sorun olmaz bence benimde kedim var evde şimdiye kadar hiç bişey olmadı koyun koyuna yatıyoruz ağzını yüzünü hep öpüyorum
Jadewinder Mom_89 eğer aşıları tamsa sorun olacağını düşünüyorum ama doktorunuza da danışın . Ben 2 kedimle yaşıyorum, onlardan ayrılamam hep birlikteyiz. Toksoplazma testi de yapılmıştı negatif çıktı. Hayatımda hiç bir şey değiştirmedim onlarla ilgili.
Mom_89 Sare_benan herseyi tam asla ihmal etmezler kardeşimde babamda temiz de gerçekten yıkıyorum da hemen zaten
Hadya Aşılari tamsa endise edeceginiz bi sey yok bence,aksine sizi sevmesine izin verin kiyamam cok tatli ve duygusal varliklar.Benim de kedim var,devamli gobegimde vakit geciriyo şapşik,simdiden kizimin arkadasi oldu 💕
Hilolosko Mom_89 bir şey olmaz o zaman içini ferah tut sadece aşısız hayvanlar gebelik döneminde biraz uzak durmak gerekiyo
Mom_89 Kayinvalidem sürekli söyleniyor. Ama bizim için çok değerli insan asla kıyamıyor. Ama benim demek istediğim hani yediğini sürme felan derler gibi köpeğe de dokununca birsey olur mu gibisinden laf söylüyorlar.
Hadya Mom_89 Yok yaa hurafe onlar canım hic takilma ve inanma,kopege ya da ete ne bileyim herhangi bi meyveye dokundugunda bunun anne karnindaki bebeginle ne gibi bi baglantisi olabilir ki,tamamen batil inanc.
Eylul10 Benimde bir kızım var 4.5 yaşında ve 4.5 yıldır benimle 🐶 bütün aşıları tam gününü geçirmeyiz hamileliğimi öğrendikten sonra da hiç Kasmadım kendimi sarılırız bol bol 😍 bebeklerim doğunca da birlikte büyüteceğim aynı bahçede koşup oynayacaklar en büyük hayalim 🥹 eğer aşıları tamda bir sağlık problemi yoksa hiç kasmayın kendinizi. Ben aksine canım sıkılsa ona koşarım stres topum o benim bütün negatif enerjimi alır 😍
esmaozdemir76 Mom_89 benimde kuşlarım var evde çevremde çok dediler hayvanlar zararlı olur diye kıyamadım çok zamandır benimleler eve çok salmiyorum dışkıları dagilmasin diye parazit vs olur diye onun dışında altını temizlerken eldiven takıyorum bişey olmaz Allah’ın izniyle
Adel3 Mom_89 benim köpeğim 14 yaşında hamileliğimin başından beri iç içeyim sarılır öperim severim. Hiç bişey olmaz evde baktığınız saglikli köpekten 💛
Evhamlianne92 Mom_89 2 kopegim 2 kedim var, sokaktakileride besliyorum 33+4’teyim henuz hicbir sorun yasamadim saglikli bir gebelik geciriyorum. O yuzden kopege kediye dokununca o bu olur siyen kimseye itibar etmemeni oneririm oyleleri kedi kopekten daha tehlikeli canim.
Senazeynep34 Canım hiç bir şey olmaz. Benimde kedim var ve toksoplazma bağışıklığım yok mevburen kedimi doğuma kadar anneme vermek zorunda kaldım. Her gittiğimde aynı odada uyuruz napayım yani o çocukta beni özlüyor bende onu 😊 ama korkuyorum tabii dönünce test yaptırmak istiyorum hemen.