Hanzadebebek Kizlar malum kış bebeği olacak kış çetin geçecek diyorlar kozmonot alan varmi modellerimiz atın görelim fikir olsun :)
Cherry95 Hanzadebebek hm ve zarada tüylü tulum var fiyatlarda 300-350 arası. Yorumlar gayet iyi onlardan alacağım ben de
KayraVeAnnesi_06 Hanzadebebek Canım benim aldığım bu ürün kullanılmamıştı ben dolap uygulamasından aldım Çnkü satılanlarda bu kadar kaliteli birşey bulamadım bulduklarımda çok pahalıydı
Hanzadebebek KayraVeAnnesi_06 himm evet dolaba bakmak güzel fikir olabilir canim çünkü çok da pahalı ayrıca kısa süreli kullanılıyor bu ürünler
KayraVeAnnesi_06 Hanzadebebek Aynen öyle ben bazı ürünlere ordan bakıyorum istediğim gibi birşey çıkmayınca Buda öyle oldu kaliteli kalın bir ürün bulamadım çok içime sinmeyenlerde ateş pahası o yüzden dolaptan aldım sizde inşallah gönlünüze göre birşey bulabilirsiniz 🙏🏻
Hanzadebebek Cherry95 büyük mü alacaksınız bedenini açıkçası kısa süre giyer diye letgodan alayim diye düşündüm ben ama
Cherry95 Hanzadebebek yenidoğan için 3-6 ay almayı düşünüyorum :) Birçok tanıdığım ikinci el ürün aldı ve çok da memnun kaldılar tabiki yapılabilir.