Yarenylmz @Betbet98 sağlıklı iki bireyin 1 ayda bebek sahibi olabilme olasığı yüzde 20 diye biliyorum 🌼 belki hemen olacak belki sene geçecek bilemezsin benim 11 inci ayda oldu inan ilk ay hemen olacak diye beklenti oluyo ama alışıyorsun
Betbet98 Yarenylmz hemen olacak sandığımız için bir anda şaşırıyoruz belki de sağdan soldan duyup okudugumuz için herşeyin bir zamanı var inşallah hoşgelsin😌
HaticeeKayaa Betbet98 böyle bi şeyi şikayetlenmen bence doğru değil. Sorabilirsin evet fikir almak isteyebilirsin ama moral bozup kendini üzecek bi durum değil. Herkesin dediği gibi aylarca yıllarca bekleyen var hemen ilk aydan olmadı diye kendini strese sokma. İster istemez etkiler
Betbet98 HaticeeKayaa ben şikayetlenmiyprum ki ben Rabbime bile şikayet etmiyor dua ediyorken neden burdaki insanlara şikayet edeyim? Rabbim derman olacak insanlar değil sonuçta. Bende aylarca hatta yıllarca tedaviyle zorluğunu çeken insanların olduğunu biliyorum şımarıklık yapamam ama her insan gibi umutlanıyoruz muhakkak
HaticeeKayaa Betbet98 yanlış anladın galiba yorumumu. Cevabında bi tersleme sezdim çünkü. Umutlanma konusunda haklısın tabi insan isteyince her şeyden umutlanıyor. Moralim bozuldu üzüldüm demen de şikayete girer. İlla ki neden olmadı diye isyan etmen değil şikayet. En hayırlı en doğru zamanda nasip eder Rabbim inşallah
Yarenylmz @Betbet98 inşallah canım yaş 30 35 i geçmedikçe daha kolay bebek sahibi olmak, çalışmalara devam umut kaybetmek yok, 😊💜
Betbet98 HaticeeKayaa yo terslemiyorum dediğim gibi umut ediyoruz her insan gibi isteyice herşey büyük umuda dönüşüyor Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı zamanda versin❤️
Tomrishatun Betbet98 valla senin ilk ay hamile kalamadim postun kadar benim yorumumda sana sacma gelmis olabailir 😊
Betbet98 Tomrishatun senin gibi yorum yapan tek kişi ve bana yüzlerce güzel yorum yapan kişiler varken senin kalbi bozuk dalga geçen yorumuna takılmıycam , benim sorum kimseye zarar verip kırmadı senin bana yorum yaptıgın gibi 😂Allah yukarda kimin neyi ne kadar istediğini gönlünden geçeni de yalnız o bilir size kalbiniz gibi bi hayat diliyorum 👍🏻
Betbet98 Tomrishatun kalbin gibi hayatın olsun bana yorum yapmak zorunda değilsin ben senin gibilerin alaycı yorumunu çekemem kusura bakma
Betbet98 Betbet98 2. Ayda kalamayınca görürüm seni demek senin haddine değil burası bir forum bir blog diye önüne gelene ağzını açıp o şekilde yorum yapamazsın en azından bana yapamazsın
3MelekAnnesiiii Betbet98 canim benim hersey nasip kismet. Rabbim nezaman senin kaderine bebek yazdiysa ozaman gelir bosuna stres yapiosun hic gerek yok. Demekki su an hayirli gormuyo o yuzden nasip etmio. Allahimdan hayirlisini iste duani et en hayirli vakitte alirsin insaAllah mujdeli haberi..🥰
Betbet98 3MelekAnnesiiii çok teşekkür ederim kuzucum Rabbim herşeyin güzelini bilir eminim benim için güzel bi planı vardır en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🥰❤️
srcataby Ilk ay zaten biraz zor benim ilk 3 ay korunmayı bıraktığımızda adet düzensizliği olmuştu vücut kendini hızlandırıyor demişlerdi. 4. ayda hamile kalmıştım kuru incir ye bol bol yumurta kalitesini arttırıyor, sigara kullanıyorsan azalt