Betbet98 Krnn1 bende korunmayı bırakıp planladığım ilk ay diye sormak istedim ama utandım o yüzden yanlış anlaşıldım 🙈🥰
Krnn1 Betbet98 anladım sizi zaten o yüzden bu örneği verdim. Yani hemen korunmayı bırakınca olacak diye bir şey yok. Çok takarsanız daha çok üzülürsünüz. Bu forumda yıllarca düşünmekten kafayı yedim deyip akışına bırakınca hamile kaldığını söyleyen çok kişi gördüm.
_almirasmom Betbet98 vucut cınsel ılıskıye alısması lazım ben evlendım gunden berı denedım olmadı asırı kılom dan dolayı sekerım troıtım yuksek cıktı ılaclar ve dıyetlerle zayıfladım Allah ın ıznıyle tam 1. Yılımızda 3 haftalık gebeydım keske herkes ılk ay kalsa :)
Betbet98 _almirasmom çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🥰 bende planlayıp olumsuz olunca illa ki aynı şeyi yaşayanlar ve cevapları beni rahatlatır diye sormak istedim
Betbet98 Taricat çok sağolun inanın yanlış anlayanlar oldu beni ama bende her kadın gibi heyecanlandım ve istediğim için sanırım yanlış anlaşıldım illa ki gebe kalmak cok kolay değil ama umutlandım 🥰
Taricat Betbet98 anlıyorum seni canım insan çok hevesli heyecanlı oluyor 😌 Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin 🤲🏻♥️
yanikkozaanne Betbet98 gereksiz uzuyorsun kendini ben gerçekten anlam.veremedim Allah gönlüne göre versin daha da yorum yapmicam
Betbet98 yanikkozaanne bir tek siz bu şekilde yorum yaptınız geri kalan herkes gayet güzel yorumla r yaptı. Korunmayı bırakıp planladığım ilk ayda hamile kalamamk beni beklentiye sokup her kadın gibi anne olmak istemek ve negatif olunca soru sordugumda neden siz bu kadar katısınız? Aylarca planlayıp olumsuz olduğunda mı bana güzel yorum yapıcaktınız her insanın olaya bakış açısı farklıdır Rabbime inancım sonsuz Rabbim aylarca yıllarca kapısından boş çevirmesin herkese kalbindekini versin ama sizin bu yanıtınıza da ben anlam veremedim yine de sağolun.
LamiyaCetinkaya Betbet98 Üzgünüm canım ama kimi hemen hamile kalır kimi de bazen 1-2 ay, bazen 1-2 sene bile bekler. İnsan her ay umutlaniyor, yapacak bir şey yok. Daha ilk denemeniz umarım en kısa güzel haberi alırsın 🙏
Betbet98 LamiyaCetinkaya çok teşekkür ederim kuzucum böyle yorum yapmak zor değil demek ki ne yazık ki bazı yorumlar cok kırıcı. İnsan umutlanıyor insanlar bunu anlamıyor ilk denememde olumsuz diye üzüldüğüm için neler duydum
yanikkozaanne Betbet98 ben gerçekten bu kadar katı ne yazdım bilemedim yani başkasıyla mi karıştırdın bilmiyorum.. Yani ilk ay diyorsun 1.5 yıllık evliyim diyorsun korunuyorduk diyorsun başlık zaten bambaşka anlamaya çalıştım neyi yalnis yazdım bu kadar onu da anlamadım beynim yandı kusura bakma.. kendini bu kadar üzme ilk aydan illaki olur daha demek istiyorum.. her ya yumurtlama olmaz zaten bu herkeste de böyledir..
Ozgeelaa Betbet98 bana dediler ay özge deli misin nesin adetin geçsin. Teste verdiğim paraların haddi hesabı yoktu. Ovülasyon testini kullanmanı tavsiye ederim :)
Betbet98 Ozgeelaa çünkü sizi sizden başkası anlayamaz beklentinizi isteklerinizi :) çok teşekkür ederim canım
LamiyaCetinkaya Betbet98 Boş ver hiç kafana takma, onlar da herhalde uzun süre bekledikleri için üzgünler ama biraz daha anlayışlı olabilirler muhakkak. Ben ilk oğlumu 7 ay bekledim. Şimdi 8 aydır 2.yi deniyoruz bu ay da negatif. Ne zaman gelirse gelsin sağlıklı gelsin 🙏
Dlkzz Betbet98 canım ovulasyon testi kullan bence. Ben 1 yılın sonunda ovulasyon testiyle hamile kaldım .yumurtlama dönemimi bilmiyormuşum sana da tavsiye ederim
Dlkzz Betbet98 bana da oyle tarihler verdi aka doktorlar bizi makine olarak görüyor dediği tarihlerde çıkmadı her ay yumurtlama tarihleri farklı oluyor piki yakaladım be silikleştiği günü yakaladım. Kendiniz bilirsiniz
Betbet98 Dlkzz marka önerin var mı canım? Trendyoldan baktım ama 20/30 lular var kaçlısı daha iyi olur
Dlkzz Betbet98 ben pyro clinice kullandım 5 Li bir testti benim işimi gördü. eczaneden almıştım. Sizin için 20 Li olabilir adetiniz bittikten sonra yapmaya başlarsınız
AdinsMom Betbet98 ben ilk ay hamile kaldım fakat öğrendikten 2 gün sonra düşük yaptım şuan 3. Ayım bitti gelen giden yok ama umut kesildi mi asla rabbim verdi rabbim aldı senin istemen değil onun istemesi ol demesi önemli sen stres yaptıkça olmqyacak bu konuyu düşünme niye olmuyo dedikçe cidden olmuyo maalesef ben saldım bıraktım artık yok yumurtlama bilmem ne hemen googlea gidip belirti araştırma yapmıyorum allah ne zaman verirse o zaman olucak belli bu ve sakın unutma HAYIFLANMA Allah ne kadar geciktiriyosa o kadar Güzelleştirirmiş
Betbet98 AdinsMom canım benim geçmiş olsun yorumunda kendimi gördüm belirti için googla koşmalar ama İsyan etmiyorum Rabbim ol derse ne olursa olsun kimse engel olamaz herşey olacağına varıyor biliyorum kadın olarak umutlanıyoruz beklentiye giriyoruz Rabbim hepimizin kucagını doldursun inşallah🤲🏻
Betbet98 yanikkozaanne 1.5 senedir evliyim korundum ve bu ay planlı olarak gebelik istedim olmadı, soru sorarken acemilik ve utandığım için soruyu düzgün soramadım en cok kırıldığım da sizin yanıtlarınız oldu sorumu anlamamış olabilirsiniz ama çok sert çıktınız bana