Kaleboynutuba Melkee bende 33+0dayım ve kilomız biraz düşük galiba 1950 gr boyu da sormadım annesi babası uzun olduğu için boynu hiç düşünmüyorum bile bebeğim iyi beslenemiyo sanırım 😢
Melkee Kaleboynutuba Canım protein takviyeni arttır 1 kase yoğurt yiyorsan günde 2 olsun . Et yemeye çalış. Yumurta yı katla kendine muz yemeye özen göster
smglplt1453571 Ezgiselcuk ben bugün gittim 35+2 haftaligiz kilonuz 2519 Gr ama bir hafta gerilik var dedi anlamadım gitti
Kara77 Melkee bende bugün gittim 25 haftalığına ama doktor 26 hafta ile uyumlu dedi 900gr 32 cm dedi 🥰
Kara77 Benimennembirmelek bence böyle şeylere takılmayın kısa zayıf uzun tombul her çocuk farklı oluyor. Gelişimi sağlığı yerindeyse bin şükür 🥰 başka genişlerle kıyaslamayın 🌼 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın
Cananyildiz smglplt1453571 normal bence kilosu. Benimde ayni haftada 2850 ama önden gidiyor gibi karın çevresi genis dedi
Cananyildiz DayFg doktorunuz birsey dedi mi kilo ile alakali bizimde ayni hafta ayni kilo karın cevresi genis dedi
izobellaaa-_- Ezgiselcuk merhaba şimdi doktordan geldim kilosu 2900 boyu 50 cm olmuş şükür ama 3 kilo bekliyordum bennnn😀🤦🏻♀️
Oznurozdemir izobellaaa-_- yine iyi bak ne güzel almış. 36+1 Ben 2800 bekliyordum 2635 dedi doktor yıkıldım ve şimdi çok üzgünüm… yavaşlamış dedi kilo alımı
Seraykaraca Ubuntu ah çok teşekkür ederiz, en önemlisi sağlıklı olsun da bebeklerimiz boyu posu kilosu hiç dert değil 🤍 sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏻