suscarparimm Deletedmom_110 Evet canım gittim 😻 pyramid bungalov, narlıbahçe, sapanca siesta kaldığım yerler bayılmıştım
Deletedmom_110 suscarparimm nasıl ulaşabilirim telleri vs verebilir misin memnun kaldın mı ne zaman gitmiştin
Uzayyyy Ağva orman evleri (forest lodge) olarak geçen yerde kaldım . İnternet üzerinden bakabilirsiniz . Öneririm 😇
suscarparimm Deletedmom_110 İnternetten bakabilirsiniz bizde o zaman internetten bakıp bulmuştuk iletişim numaralarını, 2 sene önce gitmiştim
Hulo2105 Sapancada tabiat parkı içinde bungalov evler var biz gittik harika 600 tlydi geceliği yeme içme yok ama sadece odaya veriyorsunuz ormanın içinde sessiz sakin tam kafa dinlemelikti biz çok beğendik
mavipapatyaa Deletedmom_110 bende uzun süre baktim tam baktigim zamanlarda sakarya cogu yerin dolandırıcı oldugu falan haberleri çıktı karşıma guwenemedim. Eger ki guwenilcek yer bulursak falan bilgi verelim 😃
Asyabuse Deletedmom_110 sapanca taraflarında çok var da herkes dolandırılmış dikkatli olun dernek kurmuşlar bu dolandırıcılardan dolayı ismi savibuorg diye instagram sayfaları var onaylı işletmeler var onlardan bakında mağduriyet yaşamayın 🌸 tekirdağ uçmak dere taraflarında var arkadaşım gitti ama gecesi 2800müş 5 yıldızlı otel sanki bu ne yani
mercimekmi izmit yuvacık barajının yanında karaaslan kamping var ahşap evlerde kalınıyor. kalmasanız bile restaurant kafe bölümü herkese açık kalmadan da yemek yiyebiliyorsunuz