Gamzebzk06 Seda5892 hiç olmadı ama yüksek ihtimal b12 eksikliğinden kaynaklı olabilir vitaminlerine baktır canım
Ceylanim Seda5892 bende yaşıyorum b 12 demir ve asiri kansizlik var o yuzd3n oluyor dedi dr bi kan verin sizd3 kafaniz rahat olsun 😪 hatta saglik ocagina kayit yaotirmaya gittinizd3 aliniyor kan o zaman bakiliyor degerlere
Nnzhktt Seda5892 kan testi ister doktorun yakında muhtemelen önce folic asid 3 ay dan sonra da multi vitamin ve kan hapı verir ve vitamin kullanmaya başladıktan sonra tam tersi oluyo 😊 en azından bende öyle oldu
Seda5892 Gamzebzk06 Haftaya hastaneye gideceğim doktor o zaman kan değerlerime falan bakacağını söylemişti onu da ekleyeyim araya o zaman Ceylanim sağlık ocağına gittim kayıt için kalp atışlarını duyunca gel dediler hiçbişey yapmadılar 😥
Ceylanim Seda5892 rabbim tekrar nasio etsin inslalahh uzulme canim.benim hwr serde bi hayir vardir 😭😭 bende yasadim iyi bilirim o duyguyu rabbim sabir versin inalalh tekrar gebe kalip kucagina almayi nasip etsin inslalh