Burciin19 İki aylık hamileyim tavuktan zehirlenmişiz ailecek serum yedim sadece ilaç kullanamıyorum ama hala çok kötüyüm bu süreç daha ne kadar devam eder 😔
Xxx0101 Burciin19 merhabalar durumunuz nasıl oldu bende balıktan zehirlendim 3 gündür hastanedeydim🥺🥺 ne zaman geçer bu durum elden ayaktan düştüm
Hareketvakti Burciin19 merhaba yazınızı çok geç gördüm bende şüpheleniyorum bu zehirlenme sonucu tedavi nasıl oldu ve bebekte bir sıkıntı oldu mu bilgi verirseniz sevinirim korkuyorum bende 😞
Muyesser23 Burciin19 ben 4 haftalık hamileydim zehirlendim ama hayatımda öyle bir mide bulantısı ve kusma görmedim 10 dk arayla fışkırtarak kusuyordum bende serum yedim ilaçta içmedim 2 güm sürdü iştahım gitti iştahsızlıkta yaptı çubuk kraker yedim bir de leblebi
Burciin19 Hareketvakti hamile olduğum için sadece serum verdiler ama pek işe yaramadı parol içebildim sadece o yüzden zor atlattım çok şükür bebekte bir sıkıntı olmadı ama çok istifra ettiğim için bol sıvı takviyesi aldım. Sizede geçmiş olsun
Hareketvakti Burciin19 ben serum almadım ama benimki bir iki gün sürüp geçti şimdi su içmeye çalışıyorum keşke gitseydim bi serum alsaydım 😢