QUEEN088 Hayal_Annesi 22+3)🫣6 Ocaka gibi doğura bilirmişim.Ama çoçukdan çok şey asılı makat gelişi olsa sezeryan da ola bilirim.
nilsmomy Hayal_Annesi 17 Aralık görünüyor şuan 😍 sağlıkla gelsinler inşallah ama günler geçmiyor sanki 😂
Melekannesi42 nilsmomy benimde 17 Aralık görünüyor ama diğerleri erken doğum olduğu için ve sezaryen kasım sonu olur diye bekliyorum
Gunes74 24 Aralık bizimde ama doktorumuz 39.haftada 17 aralıkta alırım demişti. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah 🤲
Bebeksu17 Hayal_Annesi 23+4 olduk doktorumuz yılbaşı çocuğu dedi 31 aralık 🥰 erken mi gelir geç mi doğrusu merak ediyorum sağlıkla gelsin ama yeni yıla denk gelse daha iyi olur sanki 😂
Doga12345 28 aralık gözüküyor bakalım daha erken olmasını istiyorum 2 gün ile hen yalı kaçıracak okulda da sınıfın en küçügü olacak falan 😢
Merve201119 Hayal_Annesi 1 Aralık 40 haftam doluyor ama sezeryan olacağı için Kasım 20 sinden sonra olacak Allahin izniyle
Kayralianne Hayal_Annesi 24+6 haftaligiz uygulamaya göre 20 Aralık gorunuyo kendi doğum günümde 🥰 ama sezeryan olacağı için daha erken olacaktır 😂😂