Dmrbs18 Hilal1407 adetim 5 gün gecikince öğrenmiştim ve hiç bir belirtim yoktu adet olucam gibi hafif bir ağrı vardı 6 haftada benim belirtilerim başladı 😅 5 haftalıkken öğrenmiştim
Sleepless_Mother Hilal1407 adet olacağım gün öğrendim 😂 baktım gelen giden yok test aldım yaptım iki tane acile gittim (, şeker hastasıyım) ilaç kullanıyorum mecbur gittim orda da belli oldu ,4 haftalikti minigimm. 🥰
MadameHappy34 Hilal1407 1 gün kalası reglim genel de 1 2 gün erken gelirdi gelmedi test yaptım silik çizgi çıktı.. göğüs hassasiyeti kasıklarda agrı sıcak basması mide şişkinliği vardı ama bunlar zaten benim regl belirtilerim🥲diye düşünüyordum
Mucizemolsunn Dmrbs18 hayırlı olsun idrarda mı kanda mı öğrendiniz,benim de 5 gün geçti idrarda negatifim
Dmrbs18 Hilal1407 Amin rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin güzel haberlerini almayı bekliyoruz 😊♥️
Hilal1407 MadameHappy34 ben bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 10 gün hiçbir belirtim yok korkuyorum
Hulo2105 Kızlar hangi marka gebelik testi alıyorsunuz artımed kötüymüş diye okudum siz neler alıyorsunuz
anka01 Hilal1407 bende bu ay çatlatma iğnesi oldum ve benım de hiçbir belirtim yok ne kadar süre sonra test yapmalıyız acaba adetime 2 gün var
nadrun Ben ikisindede günüm geçtikten sonra öğrendim hatta ilkinde üç gün önce kan testi verdim çıkmadı günüm geçince idrar yaptım çıktı , ikincide üç gün önce idrar testi yaptım yine evde çıkmadı günüm geçti evde yine test yaptım çıktı ,
Mucizemiz-Uraz Hilal1407 adetime yaklaşık 1 hafta kala göğüslerde hassasiyet oluşmuştu, ilk kez o durumu yaşayınca anladım bu sefer 🙈 testide adete birgün kala yaptım 5-10 saniye içinde ikinci çizgiyi görmüştüm 🫠
3MelekAnnesiiii Hilal1407 ben adetimin 2 hafta gecikmesiyle ogrendim🤣 ama bende durum farkliydi düsük yapmistim ondan once bende adet biraz gec gelebilir demisti doktor o yuzden ustune gitmedim. Ama 2 hafta gecince test yapim yinede Allahim belki dualarimi kabul etmistir dedim.. ve etti♥️🤲
2Prensin_annesiii Hilal1407 adete 6 gun kala kanda test yaptirip oyrendim 30.9 cikmisdi simdi doguma 8 gun var🤲😊Allah isteyen herkese nasip etsin insallah hayirli haberler al canim
Hilal1407 2Prensin_annesiii amin canım hamilelerin duası kabul olurmuş bana ve benim gibi bebek sahibi olmak isteyenler için dua eder misin canim