momofatlas34 Merhaba anneler, bu hastanede takipli olan var mı aramızda hangi doktora gidiyorsunuz? Normal mi sezeryan mı olacaksınız? Evime çok yakın olduğu için gitmek istiyorum ama doktorlar nasıl hiç bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum 💕
Mello29 momofatlas34 Ben de bugün doktorumun oraya gececgini ögrendim siz bilgi alabildiniz mi aksam aradigim icin ben bilgi alamadim
momyslife momofatlas34 Merhaba, Arzu Bebek ile mi ilerledi süreciniz öyleyse geri bildirimlerinizi alabilir miyim ben de kendisine gitmeyi planlıyorum :)
momofatlas34 Mello29 ben buradaki eski yorumlara baktım Arzu Bebek hoca var ona gideceğim sanırım. Normal doğuma teşvik ediyormuş. Sizin doktorunuz kimdi?
Mello29 momofatlas34 Benim doktorum 14 eylülde geçiyor Seyhan Özleme 3.5aydir beraberiz gercekten ablam gibi seviyorum en basindan beri bizimle heycanlandi telaslandi sevindi en stresli anlarimda bile yüzümü güldürdü simdi doktor degistrmek cok zor olur benim icin bir sekilde baska seylerden kısıp liv hospitalda devam edicem büyük ihtimal
momofatlas34 momyslife selamlar. Evet kendisiyle ilerledi iyi ki de onunla ilerlemiş. Normal doğum yapmayı çok istediğimi biliyordu çooook yardımcı oldu herşey istediğim gibi oldu. Hiç düşünmeden gidin. O kadar çok sevdik ki kendisini o kadar güzel destek oldu ki bütün doğum boyunca eşim kendisine 3. annem diyor :)