Melikeks Doğum yaptığımız gece yanımız da refakatçi olarak kim kalmalı? Annemi de istiyorum, eşimi de. Annem bana çok kolaylık sağlayacak fakat eşimle bebeğimiz arasın da da farklı bir baf oluşacağına inanıyorum. Sizce?
Kbra52 Melikeks benim yanımda annem kalıcak ama gece geç saate kadar eşimde yanımızda kalcak gece 2 olur 3 olur ya da uykumuz yoksa bebek de uyumuyorsa sabahlayabiliriz bile
buke-092022 Melikeks bence anneniz kalmali. Ne kadar olsa tecrübeli birinin olması daha mantikli. Zaten bundan sonraki günlerde evde eşinizle kalacaksınız
Deletedmom_110 Melikeks Annem ve eşim kalmıştı annem bebek konusunda çok yardımcı oldu eşim beni sürekli yürüyüşe çıkardı o konularda yardımcı oldu iki kişinin kalması daha iyi bence ve en kalmasi gereken kişi anne ve eş şahsi fikrim 🥰
NM_mom Anne tabi ki, erkekler bu konu da ne kadar bilgi sahibi ki? Bazıları bebeği tutmaya bile korkuyor. Emzirmen için sana verebilecek mi bebeği veya başka bir şey yani bilgili olduklarını düşünmüyorum en azından benim eşim öyle
uraz_ve_annesi- Melikeks benim annemde eşimde kaldı yanımda ama seçmem gerekseydi annem derdim. Gece altını falan eşim değiştiremezdi ilk gün ben zaten kalkamıyordum sezaryen olduğum için ilk gece benim oğlum çok ağladı mesela eşim tek olsa eli ayağına dolanır susturamazsın annem sağolsun okudu gezdirdi faln öylelikle atlattık
Selamcanim Melikeks valla muhtemelen annemle eltim kalacak. Eltimin çocuklar okullu hani öyle dedikte bakalım o gün neyi gösterir. Hastane evimin karşısında zaten. Bakalım eşimde durur uykusu gelince gider eve.
minik_koala_ve_annesi Melikeks anne daha iyi bence manevi olarak destek es cok iyi o ayri ama annen mi esin mi dersen tecrube olarak annem ve de bebegimi bana verir emzirmede yardim eder cocugu giydirir daha profosyonel zaten sonuc olarak 1 gece yatacagiz aksilik olmazsa diger gun zaten esim olacak