Mecra Merhaba malesef ilk gebeligimde kontrole gittigimde 9 .haftasında kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım bu operasyonu geçiren arkadaşlarım ilk adetini kaç gün sonra gördüler acaba
yasminnnnnnn Mecra geçmiş olsun.ben 50 gün sonra bile olmayınca tarlusal kullanmıştım olmuştum sonraki aylar düzene girmişti
havvaana Mecra geçmiş ler olsun ben iki kere yaşadım ilkinde yaklaşık 40 günü bulmuştu kanamaların bitip tekrar adet olmak. İkincide yaklaşık 25 gün sürmüştü. Size tavsiyem bu tarihleri bi kenara not alın
Htccprz Mecra çok geçmiş olsun,Nisan ayında kürtaj olmuştum de kanamam 2 3 gün sürmüştü 28 gün sonra ilk adetimi olmuştum o da 5 gün sürmüştü haziran ayında yeniden hamile kaldım,Rabbım sizinkini de kolaylaştırsin,yeniden nasip etsin inşallah🌸
minikannesiiii Geçmiş olsun. Bende aynı şeyleri yaşadım fakat kürtaj olmadım yaklasik Bi ay sonra adet oldum zaten düştükten sonra genelde düzensiz oluyor.
Mecra minikannesiiii bende 1 ay oldu ama hala belirti yok bekleliyim galiba teşekkür ederim cevabınız için
Mecra yasminnnnnnn doktoruma danisip kullanayı yasminnnnnnn teşekkür ederim bekleyip doktoruma danisacagim olmazsa bende kullanirim
yasminnnnnnn Mecra aynen doktorum doğum yapmış gibi oldun bazılarının geç gelir bazılarının normal zamanda olur demişti