kirazylmz Merhaba hanımlar biz 36 haftalık olduk doğum hikayelerinizi öğrenebilir miyim ? Sezeryan mı normal doğum mu oldunuz acaba 🤰🏼
Nis kirazylmz ilk kızım normal dogdu adet sancısı cekiyosan 2 tık daha zor böbrek tası düsürdüysen o sancıyı biliyosan doğum sancısı seni cok etkilemez
gamzosgamzos kirazylmz 2 sezaryen oldum doguma dair kotu bir anım yok 10 tane daha dogum yapabilirim iki dogumumda cok guzel gecti cok şükür 😊
Erva94 Nis bence herkesinki aynı olmuyor adetin 2 katıysa gayet de çekilebilir bence ama o kadar zor o kadar acılı anlatıyorlar ki olağanüstü bi acı sancı bekliyorum ben
sunandfun7 Nis ben sancıdan korkmuyorum Allahın izniyle bir şekilde geçer kötü doğum hikayeleri de ne dinliyorum ne okuyorum sadece geçen gün bitanesi denk geldi boş bulunup okudum aşırı etkisinde kaldım doğumda içinde parça kalmış 21 yasında rahmini almıslar falan böyle şeyler oluyor mu ya ödüm kopuyor gerçekten düşündükçe
Nis Erva94 ya cidden hayret ediyorum neden bu kadar zor anlatıyorlar rabbim kimseye tasıyamacagı yükü vermez abartıyolar kesinlikle benim canım öyle az degildir cıt kırıldım tarzı bi insan degildim olanlardanda pek hoslanmam 🤭 ama dedgm gibi sallıyolar emin ol
haklisinesracim Erva94 Değişiyor canım ilk doğumda normaldi adet ağrısından biraz fazla gibiydi uzun sürmüştü ama 4 5 saat sancım olmuştu. İkinci doğumumda 45 dk sancı çektim ama aşırı fenaydı çok sert zor sancılar vardı. Neticede bitti doğum yaptım hiç yatmadan devam ettim ben normal doğumdan yanayım o yüzden
Erva94 Nis böyle diyenleri görünce bi cesaret geliyor bak yine geldi umarım dediğiniz gibi olur bende de 😌teşekkür ederim bu arada ☺️
Nis Erva94 yaprsın ya sadece korkma ve dogru ıkın birde ben söyle düsünürdüm bi kac saate kucagmda olacak öyle yda böyle dogacak
srcataby Pozitif doğum hikayeleri okuyun sadece. Benim ilk doğumum normaldi hic anlamadim nasil oldu nasik doğurdum cok rahattı:) burda ki zor doğum hikayelerini okuyunca bilen ben bile korkuyorum 🤣🤣🤣 Ben korkmadım streste yapmadim sonuçta bu çocuk illaki çıkıcak öyle yada böyle o sekilde kendimo teselli ettim hep doğum ağrılarında bağırmadım çağırmadım enerjimi tüketmedim. Çünkü doğum aninda ıkınirken illaki yoruluyorsun enerjiye ihtiyacin oluyor
58damla58 kirazylmz normal doğum yaptım sancıları çok olsa da sonrası aşırı kolay ve rahat geçti. Dogumhaneden yürüyerek çıktım lohusaligim sancısız. Doğuma 2 cm ile yatıp suni sanciyla acilmami hizlandirmislardi .1 buçuk saate 9 buçuk cm olmustum. İlk dogumumdu çok şükür hızlı bitti suni sancı seruvenim. Sizede hayırlı doğumlar birsey kalmamış eli kulağında
Zaz24 58damla58 suni sancı sırasında sadece sancıları mı çekiyorsunuz yoksa o sırada da ıkınmak süreci hızlandırıyor mu
Erva94 haklisinesracim kesinlikle ben de normal doğumdan yanayım sezaryen çok daha korkutucu geliyor ama umarım kötü hatırlamayacağım bi doğum hikayem olur 😌
Sarahh kirazylmz normal doğum yaptım bu bebişide normal doğurucam . Merak ettiğiniz ne ona göre yazıyım😊
Nis sunandfun7 öyle olanların buraya yazması kadar sacma birsey yok daha olan olöus dogacak olanları nye korktyn
sumeyyepy sunandfun7 boş bulunup okudum etkisinde kaldım diyosunuz buraya da yazdiniz keşke yazmasaydiniz
Siracinannesi kirazylmz 39 haftalıkken kontrole gittim doktor nst istedi orada sancılarim çıktı ama ben hissetmiyorum dedim muayene ettiler 3 cm açıklık yatış dediler ben yatmak istemedim sancım yok olursa gelirim dedim sabah tekrar gel kontrole dediler sabah gittim yine aynıydı herşey ben tekrar eve gitmek istedim onlarda bu sefer imza atıp git biz sorumluluk alamayız dediler tamam dedim imza atıp eve gittim gece sancılarımı hissetmeye başladım ama umursamadım uyudum sabah iyice arttı sakince evi topladım süpürdüm duşa girdim geçmedi sancılarım anladım doğurduğumu eşimi aradım gel hastaneye gidelim dedim oda geldi eşyaları alıp gittik sancılarım tavan yapmıştı 11 buçuk gibi hastanedeydik yatış verdiler bana yat sancıların sıklaşınca seni alicaz dediler ara ara da kontrole geliriz dediler yatmak istemedim yürümek istedim tamam dediler eşim koluma girdi yürüdüm sürekli 1 buçuk da çok arttı sancılarım muayene ettiler 5 cm açıklık olmuştu suyumu patlatti biraz daha hızlı ilerlesin diye 1 saat sonra 8 cm açıklıkls doğuma girdim ama çok canım acıyordu artık ebe herşeyin çok iyi gittiğini sakinn kalmamı nasıl ikinmam gerektiğini söyledi onun dediği gibi yaptım sürekli bana harika gittiğini söyledi moral verdi oğlun şimdi geliyor geldi derken 25 dakika sonra bebişim doğmuştu çok şükür kesi ysda dikişim de olmadı 😍
Rubycikolatam Herkesin ağrı eşiği ve çatısı farklı olduğu için kimisi çok rahat yapiyor kiminin omrunden ömür gidiyor bence herkes kendi deneyimleyip karar verebilir normal dogumun kolaymi yoksa zormu olduguna 😊 bana göre kolay hele bebek ciktigi andaki rahatlama ve o kokusu dunyalara bedel.hatta meslek olsa yaparim 😂
Nurcantas65 39 haftafayım. İlk gebeliğimde 18 haftada ilaçla düşük yaptım sona doğru zorluyor sancı kasık ağrıyor baya,tuvaletin gelir gibi oluyor. Doğumla aynı galiba öyleyse sıkıntı yok.Gram bağırmadım ama insanın gözünden yaş akııyor yalan yok ağrıdan