eylulmomm @Nlgn1_ doğumuma surda sayılı günler kaldı erkek derse şok olurum heralde ya içime şüphe düşürdü bide aynı hastanede takipliydik
Nlgn1_ eylulmomm umarım demez evlat kız da olsa erkekte olsa seviliyor başka sağlıklı olsunlar da insanın beklediği birşey oluyor sonuçta siz kontrole gittiğinizde emin olmak için sorun yine de 👍🏻
QUEEN088 eylulmomm detaylıya kız baktırdımı? Bende detaylıda yalnış olacağını düşünmüyorum.Orda renkli görüyorsun ondan
eylulmomm @Nurcantas65 ne çıkarsa şansımıza artık her türlü kabulumuzde insan kızım kızım diye sevince birden oğlum diye sevmek farklı gelebilir 😁
Nurcantas65 eylulmomm insan şok olur tabi ama detaylıya girdik kesin kız dedi 😂 onda da yanılmazlar her hal 🙆♀️
eylulmomm @ebruxx0 11 12 13 14 15 16. Haftalarda erkekti bebeğim somra kız dedi yanlış görmüşüm dedi bana
eylulmomm @Nlgn16 tabiki her türlüsü evlat ama dediğin gibi beklediğimiz çıkmayınca farklı olur yarın sorim ben bidaha
Kbrakrs eylulmomm olmaktan korktuğum yerdeyim 😅. 35 haftalığım hep kız dedi doktorlar ama herkes erkek gibi falan diyor ağlarım ya 🤣
Cherry95 eylulmomm ayyy hayırrr. Kız istiyordum kızım oluyor. Erkeğe dönerse tüm hayallerim yıkılır. Erkek evladım olduğu için değil kızımla kurduğum hayaller için…. Lütfen ben de olmasın en korktuğum şeylerden biri 😂
Deletedmom_7156 Ayseport anlamıyorum onu iki kere detayliya girdim ilkinde fark edemediler ikincide fark ettiler
eylulmomm @Cherry95 bende de olmasın hep kızım kızım diye sevdim pembis pembis elbiseler aldım 😂 erkek olursa ay yok dusunmek istemiyorum bidahaki sefere erkek olsun ya hiç olmasin demiyoruz 😂