eylulmomm @minisinannesiiii %100 belli olmuyomus demekki aslında belli olması lazım ama bazen yanılma payı olabiliyo inşallah gönlündeki olur yinede canım 😃
muallimehanimmom5 eylulmomm detaylı ultrason girmemiş mi ya orada ayrıntılı bakıldığı için belli olmus olmadı gerek 🧐
muallimehanimmom5 Nzfdzg37 bana da bakar mısınız bu takvimde rica etsem 22.09.1990 doğum tarihim Son adet tarihim 10 Mayıs Cinsiyetimiz belli kesin dedi doktor bakalım bu takvim ne diyecek
gamzebngaa_dmr eylulmomm bende daha yıkamadım ama ne fayda çoğunu Trendyoldan aldığım için istesemde değiştiremem daha bana bir kişi bebeğin kız demedi doktor dışında bende korkuyorum artık valla 😂
eylulmomm @gamzebngaa_dmr hayırlısı olsun hakkımızda inşallah değişmez beklicez gorucez kaç haftaliksin canım
eylulmomm @De25 bende korktum herkesi korkuttum 😂 bende 39 kız ama herkes erkek diyoo heyecanla bekliyoruz ne çıkacak 😂
Eliferimm eylulmomm Bende hep erkek hissediyordum 4 doktora sordum 4üde kız dedi valla herşeyi pembe pembe aldık geçen rüyamda da oğlum oldu valla umarım öyle bişi yaşamayız ya
Deletedmom_7156 Ozgerenali bi tane araştırma hastanesine gittim erkek dediler bana 8 ayimda baska bi devlete gectim araştırma olmayan orda kız olduğunu öğrendik sonra hemen detaylı utrosana girdim
Ozgerenali Deletedmom_7156 Alla Allah ya şaşılacak bi durum ama umarim benimde doktor yanılıyordur erkek olursa da başımız üstüne ama işte bı heves insanoğlu nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız 😊