Karadasesra Elvin35 ben erzurumda 1 ay önce 500 liraya yaptırdım arkadaşım istanbulda 800 liraya yaptırdı
Elvin35 Karadasesra teşekkür ederim. Özele başladım ikiliyi yaptı sorun çıkmadı kendide dedi herşey yolunda diye ama 4 lü taramayida istio para için mi acaba diye şüpheye düştüm sonuçta Allah korusun testlerin garantisi yok hamilelik zehir olsun istemiyorum
sevda_cicegi11 Elvin35 bende öyle düşünüyorum para için yapıyorlarmış gibime geliyo ve o testlerden hiçbir sonuç kesin değilmiş
Karadasesra Elvin35 ikili down sendromu testi diğerinde bebeğin akciğerlerini kalbini beynini ve bütün organlaeını tek tek inceliyolar ikisi çok farklı testler ikilide sorun çıkmazsa 3lü test istemiyolar 4lü test denilen şey aslında detaylı ultrason
Symtk Elvin35 ben ikiliyi yaptırdım sorun yoktu pakette de vardı doktorumda yapalım dedi diye dörtlü yaptık iki üç gündür stres içindeyim riskli çıktı fetal dna yaptırdık şimdi onu bekliyorum
Elvin35 sevda_cicegi11 devlet hastanesi düzgun ilgilenmio özeller cebe kuvvet hepimizin hakkında hayırlısı sonu güzel olsun inşallah
sevda_cicegi11 Elvin35 valla ya devlete randevu alamazsın özelde detaylidan bile 800 kusur istiyorlar