SemaArin KIZLAR BEBEKLERİNİZE ODA ALANA KADAR KENDİ GARDIROBUNUZA BEBEĞİNİZİN KIYAFETLERİNİ NASIL KOYDUNUZ ACABA FİKİR AMAÇLI FOTOĞRAF PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ ?
Soruyorumm SemaArin ben küçük bir dolap alıcam kendi dolabıma biz zor sığıyoruz bime bazen dolaplar geliyo alırsanız rahat edersiniz daha sonra oda yapınca farklı şekilde değerlendirebilirsiniz
Dibekli SemaArin ben şifon yeri boşalttım 2 çekmece var birine kıyafetlerini güzelce dizdim diğerine bezi altacma ortusu falan kişisel malzemelerini koydum birde iki kapakli bir yeri vardı ortada bataniyesi nevresim tarzı şeyleri koydum . Asilacaklari da dolaba astım fikir oldun diye yazdım. Resim yüklenmesini beceremiyorum da 😊
Merve0092 SemaArin benim iki büyük çekmecem vardı sadece kıyafetleri oraya yerleştirdim kendi evimize geçince dolabını yapıcam
minik_koala_ve_annesi SemaArin ben boyle yaptim dger tulumdur takimdir babasininkilerin yanina astim baya bosluk.vardi
NM_mom Ben de oda yapmıyorum ama benim kendi eşyalarım zor sığıyor eşimin dolabı da dolu, mecbur yeni dolap aldık bebişe 🥲
minik_koala_ve_annesi SemaArin sifonyer gardorp falan var ama nasil olsa 2 yasina kadar yanimda duracak surekli git gel yapmamak icin bizim dolabimiza koydum🥰
Melekprenses Ben vitrini bebeğime dolap yaptım kendi dolabımda da kısa askılık yerini battanşyelerşne ayırdım anca yetti.