Mehtapkz grego05 yaaaa gercektenmi 11 haftalik soluyolarmi ya ❤️❤️❤️😍😍😍😍 bende bugun 10. Haftaligim pazartesi randevum var heycanlandim insallh gonlunden gecen olmustr canm
grego05 Mehtapkz Normalde söylemiyormuşlar öyle dedi doktor çok riskli dedi yanlış olma ihtimali var dedi. Ama çok net kız dedi. Sonrada başka bi Doktoru çağırıp onada danıştı farklı bir cihazla baktılar oda aynı şeyi söyledi kız dedi çok heyecanlııııı
elabs bizimde 8+6 dayız. Ramazan bayramına denk geliyor gibi bakalım. Genelde aç olduğumda midem bulanıyo onun harici halsizlik ve koku hassasiyeti var. Elhamdülillah. Heyecanla bekliyoruz
Mehtapkz elabs ayy canm ayniyiz saglikla kavusun bende bugun 10+2 oldm pazartesi kontrlm var merkla bekliorm iste hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz insallh canm bnmde dgmumum 4 5 nidan gbi
Gul_20 Merhaba , benimde 00:00 itibari ile 11+6 olduk cuma günü rendavum var günler geçmiyor bir türlü 🥹 umarım herşey yolundadır o kadar badireler atlattıktan sonra 🙏🏻 Nisan başı 3-4 gibi doğum gözüküyor tabi zamanında gelirse 🥹
Mehtapkz Gul_20 ahh canm ne kadr guzel ya saglikla sihatle kavusuruz hepimiz insalhhh ikili tarama ivin gidiceksin sanirim degilmi benimde 10+2 bende pazartesi gidicem 10 haftalik bir goreyim demisti sonrada 12 haftalik ta ikili icin cagrmisti
Gul_20 En son 9+4 iken gittim doktorum 3 hafta sonra gel dedi ikili tarama yaptırmayacağım canım çünkü fetal DNA yaptırdım henüz sonuç gelmedi . Benim tüp bebek bu 3.gebeliğim ilk 2 si tuttu ama 5-6 haftalar da düşük ile sonuçlandı çok şükür bu sefer sağlıkla ilerlerdi tabi kanamam oldu yine onu da atlattık. O yüzden aşırı derece de Merak ediyorum iyi mi nasıl diye 🥹
Mehtapkz Gul_20 ayy canim bu sefer sonu guzel olsun insallh 🤲🤲🤲 kucagina almayi nasip etsin Allahim sen smdi erkenden cinsiyetide ogrenmis olucksin ❤️❤️🤱 insallh hersey guzel olur canm
Gul_20 Mehtapkz amin canım rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin bizlere 🙏🏻🥹 evet öğreneceğiz haftaya herhalde sonuçları bakalım 🥹
Mehtapkz Minik1Civciv kuzum gormuyorum vallahi ya bulantilarm sabah devm ediyor canm ilac iciyorm iste onun icin baskada bi agrim falan yok sadece goguslerm agriyor cok gidicem yarin gormeye kuzum 10 haftalkken gel bakalm demisti heycnla beklemedeyim hayirlisiyla ❤️ skntisiz sorunsuz gecer insallh canm sen napiosun sen naslsin asil senin nasl gecior kuzum
Busragy Mehtapkz bu haftalarda sadece bende mi var ya. Ölmüş gibiyim günün 20 saatini rahat uyuyarak geciriyorum🤦🏻♀️ Ne yesem cıkarıyorum salatalık tutuyor sadece ve aşırı karamsarım. Yaşayan var mı nasıl başa çıkıyosunux bu belirtilerle :(((
Minik1Civciv Mehtapkz geçmiş olsun kuzum bende prilam kullanıyorum. Bende koku hassasiyeti çok tiksinme maalesef 🥲 onun dışında iyiyim çok şükür bende son adet tarihine göre 11 oldum bugün ama en son 9+6 da gittiğimde 9 haftalık çıktı. 6 gün geriden geliyor. Sağlıklı olsun da önemli değil ☺️ Bende yarın gidicem eşim de ilk defa gelecek önceki kayıplardan dolayı korkuyordu. Gelmiyordu. İnşallah yarın görecek minnoşumuzu. İnşallah Rabbim sağ Salim evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼♥️♥️♥️♥️ Anne olmak isteyen kim varsa burda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼♥️♥️♥️
Mehtapkz Busragy cok mide bulantm olmafi cnm oldgndada prilam ociyorm ama bunyeyle alakli kuzum doktrm eger siddetli olrsa serum son care demisti kac haftalksin kuzum
Mehtapkz Minik1Civciv amin canim benim ❤️🤲 Dualarımız sizinle benimde adet tarihime gore 11+2 ama suan 10+2 yim canim reglimi 1 hafta one almisti zaten doktrm birde ben yumurtladgm zamanimida bildgm icin gec yumurtladm gec dollendi demekki saglikli olsnda gerisi bos insallh bende en son 7+2 iken gtmistm 3 hafta oldu merkla yarini iple cekiorm kuzum. Birde benim bir oglum var krese basladi onla ugrasiyorm birden okul delisi oldu kuzum cmrtesiye pazr tatil diorm aglior sanior okula gondermicem 4 yasina gircek kasimda canm iste oglum 2 yasndan beri ikinciyi istedik bu zamana nasipmis kuzum yapmadgmz sey kalmamisti inanki hsg klomen catlatma yumurta takibi sperm testi hormn testi insallh saglikla kavuaurz canm
TTtutku Mehtapkz 12 hafta olduk bizde arada bi mide bolgemde garip seyler oluyor carpintim oluyor ama guxel geciyor bide kotu ruyalar. Nisan 1 gorunuyor dogum bakalim
Mehtapkz TTtutku ayy ne kadr guzel ya canm ikili tarama yaptrdnmi bu haftalardaydi degilmi insallh guzel sonuclardir cnm saglikla sihatle kavusursunuz insallh cnm ❤️🤲🤲🤰🧸
Hasretsimsek1 TTtutku benim de doğum 1 Nisan . Bişey sormak istiyorum ben kötü rüyalar görüyorum bu aralar siz de görüyorum diyince şaşırdım hamilelikle bir ilgisi mi var biliyormusunuz
Aysunackbs 8 haftalığız şuanda aşırı mide bulantım var hiçbişey yiyemiyorum su içemiyorum hep acılı ekşili şeyler aşeriyorum tatlıdan tiksinme geldi göbüşümüz çıkmış birazcık🙈 ben erkek hissediyorum ama tek dileğim sağlıklı olması çünkü hamile olduğumu bilmeden mr ve röntgene girdim üç defa ameliyat oldum kanaldan böbreğe kadar çıkıldı ve çok ağır serumlar yedim. Şuan tek istediğim sağlıklı şekilde kucağıma almak umarım hepimiz sağlıklı şekilde kucaklarız🤲🏻🌸
Busragy Mehtapkz ay çok şanslısınız maşallah insanı mahvediyor bu bulantı. 9+4’teyiz bakalım ne zaman gecer bekliyorum😭
Minik1Civciv Mehtapkz biliyorum hatırlıyorum kuzum aynı zamanlarda hamile yaptık test yaptık ikimizde aynı anda kan vermiştik ❤️
Aysunackbs Mehtapkz yaklaşık bir 20 gün önce test vermiştim negatif çıkmıştı ona güvenerek gebelik testi vermedim ama onun haricinde normal yapılan idrar ve kan testlerinde de görülmedi