3273 Mehtapkz genel olarak bir aydan aşağı rdv verilmiyor canım ama ben ilkinde travma yaşayınca illa gelcem diyorum zorla gidiyorum 😁 ınsaallah yaa sağlıkla hayırla gelsinler 🤲🤲
ZeynepTt- Hlmarslan doktorum fitil ve krem verdi istersen danış sende bi. Ayrıca kaynamış suya karbonat atıp soğuyunca pamukla sürmekte güzel temizliyomuş
3273 Htccprz aynı gibiyiz öyleyse canım ne zaman gelmek isterlerse artık sağlıkla ☺️☺️🤲 turkiyede tatilde denk geldiğim için oradaki doktorum prilam verdi, buraya gelince de Fransız doktorm yine bulantı hapı verdi henüz ona başlamadım ama ☺️
Yarenylmz @Essraanil kasık ağrısı kanama vs hiçbişeyim yok canım sadece kanama alanı var. Sabah 2 akşam 2 progestan fitil kullanıyorum
Essraanil Yarenylmz ben de progestan iğne ve duphaston ilaç kullanıyorum ve ayağa kalktığımda kasık ağrım oluyor anlayamadım gitti
Essraanil Yarenylmz evet duydum canım ikizlere hamileyim Zaten ikisi de iyiydi kalp atışını da duyduk ama nedense sürekli ağrıyor kasıklarım işte heralde kanama alanına bağlı
3273 Htccprz 2 tane geceleri atınca iyiyim canım bende de kusmalar azaldı sürekli kusmuyorum prilam sayesinde sanirim 😁
Mehtapkz evrenveannesi ya ne guzel canm heycanli bekleyisler zamanda gecsede biran once dgrsakta sevsrk ❤️🤲🤭 saglikla kavusalim hepimiz canm balik burcumu oluyor seninki bende balikim ya cok duygusalim
Yarenylmz @Essraanil ikiz mi maşallah 💜 peki bilginiz var mı acaba kanama alanı küçülecek mi progestan ile
Essraanil Yarenylmz doktorum hiç geçer vs demedi az gözüküyor dedi ama geçer heralde öyle ümit ediyorum inşallah bizimle kalsın bebeklerimiz🙏🏻
tgcetprk Mehtapkz 7+4 ten merhaba kısmetse 20 nisan gösteriyor bakalım ☺️ 6+1 de kalp atışını gördük o gün bir takım tahliller istemişti 10-14 gün sonra tekrar çağırmıştı 31 ağustosta tahlilleri devlette yaptırdım oradada kalp atışını gördük hatta biraz büyümüştü bile 🥲 normalde bu hafta gitmem lazım ama doktorum izinde olduğu için pazartesi kontrole gideceğim o zaman da kalp atışını dinletecek inşallah ☺️
Mehtapkz tgcetprk ay insallh cnm ya vende bikere duydum vallahi 7 de sonra bida 10 haftalk olnca gel dedi sabrszlaniyorm