Sare61 Kızlar Merhaba, Bebişlerinize ana kucağı aldınız mı? Kullanan ve alanlarda hangi model marka aldınız? Alıp almamak konusunda kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz
Evhamlianne92 Sare61 bende 3 tane var yani soyle ki annemde 1 tane (ebebek) 2 tanede joie ve nuna var bana sorarsan joie dreamer fiyat performans olarak en en en iyisi diyebilirim
babybmom20 Sare61 valla canım kim doğurduysa hepsi elim ayağım oldu dedi kendi sallanabilir olanlar var onlardan almayanlar maddi durumun yeterse kendi sallanandan al böyle sallanmayan çok zor hep başını beklemek gerek dedi bende baya araştırdım birde ailemden uzağım yalnız başıma bakıcam mecbur bebekle evin tüm işi beni bekleyecek ben joie serina modeli aldım kendi sallanıyor müzikli gece lambası var birde titreşimi var bebeğin gazı kolay çıksın diye indirimde 2800e almıştım düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim
Arife2736 Sare61 ben almıştım çok ama çok kullandım Instagramdan bı sayfadan almıştım sonra takibi bıraktım ben 3 aydan sonra kullanmaya başladım yeni doğan aparatı var kesinlikle alın derim bazen kısa bir yere gitmen gerekiyor bebek arabası zor oluyor tak cik bide kışın çok iyi kendi sicakliginla çocuğun üşümüyor ben montunun önünü açıp öyle takiyorduk ikimizde sıcacık oluyorduk birde dışardan battaniye sariyordum ona
Sare61 babybmom20 otomatik düşünüyorum ama üç marka da kararsızım elele,yoyko ve joie’ye baktım alıpta sonradan pişman olmakta istemiyorum
Evhamlianne92 Sare61 titresimli, nunada var bende aparatli ama joie fiyat performans olarak beklentimi karsilar diye dusumuyorum
babybmom20 Sare61 benimde akrabam doğurdu yeni o almış benim haberim yoktu baktım aynısına bakıyormuşum onun aldığının valla çok memnun kendisi aktif kullanıyor da bende kullanmadığım halde içine kendim oturasım geliyor bende çok memnunum
Driia Bence bebeğiniz doğmadıysa doğduktan sonra alın sallananlar çok para ve bebek sallanmayı sevmeyen bir bebek olursa boşuna almış olursunuz benim gibi 3000 boşa
Aselsmom42 Bu elektrikli sallanan modeller alışkanlık yapıyormuş bebekte öyle diyorlar doğru mu kilosu artınca da zaten kullanılamıyor diye babybjörn aldım ama umarım pişman olmam