Meliateach Kızlar suan 9+2 gebeyim yerleşme lekelenmesi yaşadım cok korktum endişeleniyorm doktorum progestan 100 mg verdi nolur nolmaz diye sizler de de oldumu bu surecte neler yaptiniz neler yapmamı önerirsiniz lütfen yardım edin
MMelissaaa- Meliateach bende lekelenme değil ama kese altında kanama gördü doktorum progestan verdi bana da her ihtimale karşı. Çok yormayın kendinizi ağır işler yapmayın
Burdem Meliateach bende 9+6 haftadayim benimde 9. haftaya girince oldu biraz lekelenmem doktora gittim progestan verdi daha kullanamadım bugün baslicam bakalım karin ve kasık ağrısı var birazda bende umarım geçer bir an önce 🤲
Kezban06 Bende 4 haftalıkken yaşadım çok az geldi ama bugün doktora gittik ve her ihtimale karşı Progestan başlattı bana da 🙏🏻 İnşallah sıkıntı olmaz 🙏🏻 Bol bol yatış bol bol dinlenme.
Kezban06 Meliateach doktorun ne zamana kadar uygun görürse ❤️ valla inşallah sağlıkla gelsinler sıkıntı olmasın canım ya 🙏🏻
Yarenylmz @MMelissaaa- ben 7 + 3 üm 10 gündür kullanıyorum progestan umarım küçülmüştür içim hep tedirgin