Sehrbnon122 Meresss bilmiyorum kuzum doktorum öyle söylüyor bende ons göre gidiyorum kiloları falanda insallah iyi olur zamanında gelirler yaa cok endişeleniyorum
Meresss Sehrbnon122 bende çok endişelneiyorum ama kendimi kaptırmıycam kuzu sende öle yap çok güzel haftandsın 27 bittimi zaten 33 35 ne kaldı şuna
Sehrbnon122 Almila0633 vallahi bende 3 yıl sonra tüp bebek ile olunca fazla düşünüyorum korkuyorum canım insanın elinde degil
minik_koala_ve_annesi Sehrbnon122 korkma kuzum endise etme doktorun sorun gormuyorsa vucuda gore sekillenir gobusde
Azra41 Sehrbnon122 bana doktorum 21 haftalar da sorduğumda sadece 15 dk demişti şimdi hiç bir iş yapmıcaksin dedi zaten agirlastim yuruyemiyorumda penguen gibiyim aynı 🥹
bebetonunannesi16 Sehrbnon122 yoo gayet yukarda kız maşallah biz 1taneyle zor başediyoz benim veledimde yaramaz sana helal olsun doğsalarda rahatlasak artık ya 😂
Elisam123 Sehrbnon122 aşağıda olması demek doğum kanalına girmiş demek değildir benim ki de göğsümün hemen aldında ve çok rahatsız oluyorum çok yorucu oluyor eğilip dğrulamıyorum yatamıyorum bile
Sehrbnon122 Elisam123 hah bende ondan korktuğum için sorma istedim kuzum tesekkür ederim güzel açıklaman için
Snemgokbil Sehrbnon122 aşağıda duruyor biraz benimki 31 hafta oldum acayip yukarıda ağzıma girecej sanki