srcataby Benim ilk dogumumdan bir gün önceki fotoğrafım var göbek yukarda. doğum olcağı gün aşağı inmiş oda göbek aşağı indi bugün doğrucam kesin falan diye farkedilcek birsey degil. Sen kendine stres yapma en güzel günlerin.
Sehrbnon122 elifuslu1002 evet kuzum ondan korkuyorum ya işte erken gelir mi diye aşşağıda mi cidden diye sormak istedim
PapatiA Esrasya benım 36hafta ılk hamıleliğim erkek hep aşağıdaydı konu komşu kaşık dusuklugune kalmışsın dıyo doktor a sordum ben gayet normal dedı
MomSes Sehrbnon122 artık senin kaç haftalık hamile olduğunu bilmeyen kalmadı her postta söylenene gerek yok 🤣 her gün kaç tane post aciyosun bu kadar evham yorucu değil mi ya
elifuslu1002 Sehrbnon122 ikiz gebelikler zaten haftasına göre erken gelir diye biliyorum ama hiç bir sıkıntısı yoksa bu kadar da erken gelmez canım korkma yani iyi şeyler düşün
srcataby Sehrbnon122 36+4 te doğum oldu bir gün önce kontrolum vardı gayet sağlıklıydı :) ama sonra süpriz oldu
Meresss Sehrbnon122 canım kız karnı oğaln karnı diye bişi var iki cinsiyeti de taşıyosun bence gayet normal duruyo benim daha farklı duruyo ama seninkiler sanki totişini oraya dayamışlar gibi takılma öle bişi olsa doktor söyler
Sehrbnon122 Meresss ahahha erkek olan sürekli totişini dayıyor yaa doktorum bi Türlü göremedi yüzünü zaten ama kız kıpır kıpır sürekli yer değiştiriyor
Bora5832 Sehrbnon122 aşağı inse göğüsle göbek arasında baya boşluk oluyor diye biliyorum ben benimki taa tepemde olduğu için hiç aşağı indiğini görmedim sezaryenle zorla bastırarak aşağı indirdiler yolu şaşırdı zannedersem bebe