CEYDAASH Melos17 https://ty.gl/403pn7vy0u Biz çok beğendik , dışarda banyo dolabı gibi 2 kapaklı sadece dolaba 3.5-4 diyorlar. Biz 2 hafta önce aldık aldgmz gün indirme girmişti. Sonra 3 bin oldu şimdi yine düşmüş 2800 e . Fiyatı çok düşüyor sürekli. Gayet kullanışlı ve ekonomik tavsiye ederm🙏
Hulus CEYDAASH iremsu5597 adında bir kullanidan aldim ben ama suan dolabı tatilde ulasamayabilirsiniz ben cok memnun kaldım
Mello29 Asli1111 Galatasaray storedan aldık yine Galatasaray storeun internet sitesinde ve trendyoldada vardir
zehraKr 06nurrrr benim ufaklikta ocakta geliyor ama Ankara da yaşıyorum kışı uzun sürüyor muhtemelen Haziran a kadar kalın giydiririm. Eşinle tez zamanda kavuşursun inşallah Allah yardımcınizz olsun inşallah 🌸
06nurrrr zehraKr bende Ankara yaşıyorum ama askerlikten dolayı memlekete gidicem orada ayrı bir soğuk oluyo🤦🏼♀️🤦🏼♀️
mercimekmi Deryaakan adidas onlinedan 400 liraya aldım tek numara ve bir tane kalmıştı diğer sitelerde 700 lira civarıydı daha böyle şeyler için erken olsada sürekli zam geldiği için kaçırmak istemedim sağlıklı güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah