miroski_22 Kızlar 40+5 haftalık hamileyim her gün nst baglaniyorum doğru düzgün sancim yok acilmam da çok az varmış sancılarımı artıracak doğumu hızlandıracak tavsiyeleriniz var mi acaba şunu yaptım doğurdum vs gibi ??
Busra-tunc01 miroski_22 Dün akşam ananas yedim bugün hastane kontrolüm vardı sancım çıktı ama açılma yok dendi sancimi arttırdı ananas öneririm
northandmother miroski_22 7 hurmayı 7 Ayetel Kürsi okuyup kaynattim suyunu içtim farkı goreceksin evet dogurmadim ama 2 oldu yapıyorum sancidan uyuyamıyorum ve inanıyorum ki açılma yapıyor o yüzden 2 gün daha devam edicem içmeye sonra muayenem var zaten umarım dogururum 😅
miroski_22 Busra-tunc01 Ya ben şeyi merak ediyorum acaba istesem kendi isteğimle suni verirler mi açılma hızlansın diye
NiilaYYy Şuan yatıyorum alttan yumuşaması ve açılması için ilaç verdi ağrım yok açılma 1 santim dua edin lütfen
BrcnSym Göğüs ucu uyarımı deneyin. Varsa yanınızda süt pompası ile her memeyi 15 dk sağın. Kendim uygulamadım ama duymuştum
NiilaYYy miroski_22 gebelik kolestası çıktı bende normal diye yatırdılar ne sancı ne açılma var inşallah sezeryan olur hayırlısı
miroski_22 Kızlar yanıtlar için teşekkürler bugün doğurdum ben rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
miroski_22 Havvauslu canım benim çok minik acilmam vardi dün hastaneden gelince 10 dk falan sıcak suya oturdum sonra eşimle yürüyüş yaptım gelince tekrar sıcak suya oturdum bu sefer 30 dk durdum sonra çıkınca da 3 4 set squat yaptım gece 1 buçuk gibi falan sancılarım başladı sabaha kadar evde çektim sabah nst için hastaneye geldim 3 cm açılma vardı fakat çatım basık ve bebegimin kafası biraz büyük olduğu için kafası sıkısır dedi doktor acil sezeryana alındım ben
miroski_22 Bebitooo yok canım acilmam vardi bebegimin kafası büyük olduğu için sıkışır dedi doktor acil sezeryana aldi