Minikanne17 37+5 olduk son 16 gün ama gelen giden yok 🤭 . Bazen bir sancı geliyor yada regl ağrısı geliyor tamam bugün yarın başlıcak diyorum ama devamı gelmiyor 🥲 sizler ne durumdasınız nasılsınızz🥳
Ecarve Minikanne17 haftamız aynı ikinci doğumum nasipse bu cumartesi ama erkenden bişi olsa gitsem diyorum
Mlkysf Minikanne17 bende 37+5 ara ara adet ağrısı olup geçiyor.Cuma günü 1 cm açıklığım vardı yarın yine kontrolüm var bakalım gelişme var mı
Minikanne17 Ecarve benimde ikinci bu hanım nazlı çıktı gelesi yok😅 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Minikanne17 Mlkysf o benimde oluyor ama anlık gelip geçiyor ve afedersiniz vajinamın içinde saniyelik bir zonklama hissediyorum açılmama hiç bakılmadı daha
Mlkysf Minikanne17 yürürken zorlanıyor musun? Ben sanki bazen bebeği aşağıda hissediyorum yürürken sanki kafasını hissediyorum öyle bir doluluk var gibi değişik bişey
Minikanne17 miroski_22 doktorum rahmim küçük 37 de doğurursun demişti bu gidişle bende sizin gibi 40 ları görücem sanırım😅
Cansuu01 Minikanne17 bende de durumlar aynı. 37+4 oldum ara ara şiddetli bel ağrıları yaşıyorum. Ufak tefek de kramplar oluyor. Yarın çatı musmemiş var bakalım doktorumuz ne dicek
Minikanne17 Mlkysf evet yürüfken de yatarken de çok zorlanıyorum hissediyorum kafasını. Hele ki hareket ettiğinde çok fens oluyorum