Pineapplee Nur79 36 olmak üzereyizz artık son 1-2 haftamız ☺️ Bebisin odasi hastane çantası hersey hazır 🙏🏻 Ev temizliği asla bitmiyor bi odayi temizliyorum öbürü kirleniyor 😂😂 en son olduğu gibi birakicam heralde herseyi
sunandfun7 Kbrakrs Biz çok isim değiştirdik bi türlü hiçbir isim sinmiyodu içimize Doğa koyduk 🐣 bi kızım daha olursa Rüya koycam onu da 🥰
Yagizim3535 35+3 ıkıncı gebelik kesinlikle daha sakin daha tecrübeli oluyor 23 Eylüle sezeryan günü verdi doktorum. Hayırlısıyla bakalm. Herşeyimiz hazır hastane çantası yastık kapı süsü çikolata isimli hastane çıkışı vs hepsi hazır cok şükür.
Bebikkcik Nur79 36+1 bebeğimin herşeyi hazır ama ben daha karar verip pijama takımı alamadım onu da alırsam hastane çantamı hazırlicam ve bitecek geri kızımı beklemek kalıyor.
Nazlihatununannesi Kbrakrs çok zor oldu gerçekten ilk kızıma annelerimiz adını vermiştik nazlı hatun 🥰şimdikine deDuru Deniz 🤩
Masumanneinci Pelinakcn benim doktorum bana gün vermedi 37+1 im bu pazartesi gidicem. Daha gün vericek. Neden bekletiyo hala anlamış değilim. Bebek de 3 kilo. Gelişimi de sıkıntısız. Ama ben çok sıkıldım 🙄
Pelinakcn Masumanneinci banada vermeyecekti gün aslında ama bebekte karın çevresinde gerilik çıktığı için verdi, benden beslenmiyo artık diye
Misssitare Nur79 dolabı dışında her şeyi hazır. Bu ara sürekli istirahat halindeyim. Kasılmalarım çok artmıştı 3 gün daha dikkatli oldum. Şu an iyi gidiyoruz. 36+1❤️
Nurerdogann Nur79 Merhabalarrr güzel anneler 38+2 den selamlar bizde gelen giden yok 😂 hastane çantam ve pusetim kapının yanında hazır bekliyoruz çok zor son haftalar hiç geçmiyor 😂