Mhande canım 2 ay önce 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 2 gün yaşadı içimdeki acıyı sen düşün sakın yanlış anlama senin acını kucumsemiyorum öyle dusunmeni istemem ama bazen daha erken olması ilerleyen zamanlarda olmasından daha iyi oluyor kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok kişi var biri de benim yengem. 3 sene çocuğumuz olmadı hiç kimyasal bile geçirmedim çatlatma iğnesi ile gebelik elde ettik herşeyi çok iyi gidiyordu tarama testleri detaylilari falan hiçbir sorunu yoktu sonra birden 19. Haftamda nişan geldi açılmam oldu acil serklaj yapıldı ama bebek doğacaktı sonra tekrar daha yukarı dikiş atıldı 1 ay durabildi içerde ve acil sezaryen oldum rahimim yirtiliyordu ben olebilirdim ve rahimim alinabilirdi doktor mecburen aldı ve 2 gün dayandı yavrum aldık onu toprağa koyduk her mezarlığına gittiğimde göğüslerim sizliyordu rahimimde sizi oluyordu. öldüğü gün sütüm gelmişti süt goturecektim yavruma.
Şimdi de rahimde sıkıntılı olduğum için 2 yıl bekleyeceksin çocuk için dediler.
Bizi nelerin beklediğini bilmiyoruz rabbimin vardır her işinde bir hayır de belki daha güzellikler bekliyor bizleri hüsran falan diye düşünme hiç Allah bilir ne zaman verecegini, en hayırlı zamanda en kolay en sağlıklı bir şekilde nasip olsun 🤲🏻🌸