Mubbzkr Merhaba, alışveriş yapacağım ama hastane de giyilecek pijama, gecelik nasıl olmalı ? Hastaneler sıcak oluyor, illa kalın bişey almak gerekiyor mu ? Bana fikir verebilir misiniz 😍
Senazeynep34 Benim komşum da Kasım’da doğum yaptı. Sadece fotoğraf çekilmek için aldığı takım uzun kolluydu. Onun da ,ikinci dogumuydu. Bana da sakın uzun kollu alma hastane sıcak oluyor ve serum takmak için devamlı katlanan gerekiyor dedi.
Senazeynep34 Bende sadeve evde giyinmek için pijama takımları aldım emzirme özellikli. Hastaneye ise bride to be gecelik takımı ve sabajlogini, keten düğmeli uzun kollu pijama takımı ve kısa kollu onu düğmeli pijama takımı koydum. Extra lohusa takımı vs almadım ama taç almak istiyorum. Önerilere açığım 😊
Merve201119 Mubbzkr ben iki tane gecelik ve sabahlik koyucam yanıma sezeryan olucam ben pijamayla rahat edemem oldum olası sıcağı sevmiyorum diğer cocugumda şubatta yapmıştım ondada aynı sekil koymuştum
Kaahvelii Mubbzkr Sezeryan sonrasi üşüme titreme vs oluyor peluş bir çeketim vardı onu giymiştim işimi çok gördü ilk doğumum ocakta olmuştu Bu da Kasım olacak nasipse hastane evet aşırı sıcak oluyor ama yine de o ilk gün için çeket şart bence
Neslihan-kurt Benimde doğumum kasım ortası veya sonuna denk gelicek 🤗 1 takım kısakollu 2 takım uzunkollu gecelik takımı aldım bide fotoğraf çekimi için ayrı lohusa takımı aldım bakalım ihtiyaç olursa hastane eve yakın evden getirticem eşime 🫠