Muzlupuding Ankarada ki özel hastanelerde yakın zamanda doğum yapmış olanınız var mı ? Nereleri önerirsiniz ve ortalama fiyat nedir? Doğum yapmamış ama fiyat araştırması yapan arkadaşlarımında yorumlarını bekliyorum🪷
Zumraninannesi06 Muzlupuding Sincan Koru 7.000e yaptırdım paketi doktoruma aşığım hastaneme de. Ama şuan fiyatlar ne durumdadır bilmiyorum
mucizemle Muzlupuding medikal park batıkent 12500 tl ye almıştım paketi, şuan güncel 15 bin diye duydum
Almila0633 Muzlupuding Yok dogum yapmadim 2 hafta önce doğum paketi aldık ordan.Paket alırken sadece dogum ücretini sorduk verdikleri bilgi buydu.Bu ara çok sık zam geliyor herşeye zam gelmediyse güncel fiyat bu benim bildiğim.
Zumraninannesi06 Muzlupuding hala oraya gidiyorum aşkım, doğurmadım daha 2 ayım var 😅 ama kuzenlerimle aile boyu sponsor olduk resmen diyebilirim😅
Almila0633 Freshmomy Dr yetkin karasuya gidiyorum doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.Orda hangi doktoru seçerseniz seçin hepsinin çok iyi olduğu söyleniyor.
KayraVeAnnesi_06 Muzlupuding Özel Ortadoğu hastanesi 9,250₺ doğum paketi aldım şuan güncel fiyat 11.000₺ olarak duydum Ben doğum yapmadım henüz kardeşim orda yapmıştı