Zeynep_S7 Kızlar farklı güzel erkek isimleri istiyorum şuanki düşüncem ege can istiyorum uyumlu mu bilemedik sizlerden yeni isimler istiyorum 😁
Muzlupuding Zeynep_S7 bende buralarda durayım 😂 bizde , buğra , ayaz , doğu , yağız arasında kaldık canım sende bize bir el at 🤣🤣
Pelinakcn Zeynep_S7 biz Yaman koyucaz kısmetse 🙏🏻 Yeğenlerimin adı Pars, Sarp ve Can 🫶🏻 Fikir olsun 😊
suleceren Zeynep_S7 erkek ismi bulmak o kadar zor ki😂 bende kararsız kaldım. Deniz aras dedik kargo markaları yüzünden arası eledik. Şuanda Arel Ege, Eren Can, Arel Can arasında kararsızım 🤦♀️
Zeynep_S7 Damladamla123 of kızlar ne yapacağız ya 2.isim illa can olacak eşim istiyor Ege can mı daha güzel yoksa barlas can mı?
XGoncaa Benim oğluşumda ege olcak allah nasip ederse 35+1❤️ Net kısa ve öz. Kulağa çok hoş geliyor. İkinci kız olursa akça koymayı çok istiyorum😍
Zeynep_S7 XGoncaa evet Ege ismi benimde çok hoşuma gidiyor ama eşim can ismini istediği için Ege can uyuyor mu bilemedim 🤷♀️
Zeynep_S7 Damladamla123 hayır ya bence asla öyle düşünme kim ne düşünürse düşünsün sen beğendiysen koymalısın bence güzel isim
suleceren Damladamla123 insanlar her isme bişey buluyor onlara kulak asarsak isimsiz kalacak bebekler 😂Bende seviyorum aras ismini ilk aklımıza gelen isim oldu