bhrey kızlar 7+6 olduk bugün şükür . Ama yüzümde sivilcelenme oldu ilk defa arkadasım kızın olacak sanırım dedi böyle bırsey var mı ? Birde benım bebişin kesesi solda . solda oluncada kız oluyormus bunu bilen var mı
Beyzaaaaab bhrey merhabalar Benim ilk gebeligimde de yüzüm çok sivilcelenmisti. Herkes kız güzelliği alır diyordu. Hakikaten cinsiyeti kız olduğunu öğrenmiştik sonra :)
cansualisa bhrey bunlar yalan seyler uyuyor denk gelince sivilcelendimmm evet kızım da suan oğlum solda
TinyBabys bhrey ilk kızımda sivilcem de çıktı herkes sarardın soldun kız galiba dedi. İkinci kızıma hamileyim ne sivilce ne bişey bebek gibi cildim var herkes erkek demişti. ☺️ Hormonlar her zaman aynı etkiyi yapmıyor. Bence alakası yok. Allah hayırlı evlatlar versin inşallah ☺️
bhrey Beyzaaaaab sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez ama öyle söyledıler bende şaşırdım :) gercekten böyle cıkan var mı merak ettim
Emily37 bhrey cildimde hiçbir sorun olmadı ne oğlumda ne kızımda.kıza hamileyim şuan ve cildim ışıl ışıl maşallah.Bebeğimde solda değil sağda.bu teoriler bende tutmadı sanırım umarım sizde tutar🙏
Dlkzz bhrey benim normalde de sivilcem olurdu ama hamile kaldıktan sonra acayip şekilde çıkmaya başladılar anlayamadım daha kız mi erkek mi. Yüzün sivilcelenmis kızın olacak diyenler var henüz 8+3 üz.
Annesininportakali53 bhrey hep soldaydi erkek… yüzümde sivilce yok arada çıkarsa bir tane böyle şeylere inanmamak lazm Allah bilir sağlıklı olsun yeter. Bu tür şeyler hormonal degisimlerden kaynakli oluyor cinsiyetle alakalı değil
Birminik56 bhrey ben de şey duydum canım burnunda genişleme büyüme varsa erkek, ağzında genişleme büyüme varsa kız diyolar 😂 genelde de çıkıyomuş ama
Pelinakcn bhrey kesem soldaydı yüzümü ilk 3 ay tanıyamadım sivilceden resmen, oğlum olacak kısmetse 🙏🏻 Banada hep çirkinleştin kesin kız dediler ama alakası yok
Nurten2610 bhrey evet kızım solda ama hiç sivilcelenmem olmadı cildim daha da güzelleşti 🙄hiç mide bulantım olmadı erkek dediler oda doğru çıkmadı 🤷
bhrey benımde hıc mide bulantım falan yok sadece kuyruk sokumum ağrıyor bazen sık idrara cıkma devam arada kasıklarda ağrı okadar :)
Tubatgn bhrey sivilce bastı, 8 kilo verdim, kese solda, bel ağrım oldu, 3 aya kadar kustum. Herkes kızın olacak dedi. Sonuç; oğlum oluyor 🥰 Hurafe bunlar canım
Htc3866 bhrey kesen soldaydi ve sivilcem çok oldu aynı senin yazdığın gibi canım veeeee cinsiyet Kız 💕
mucizemle bhrey ben 37+4 haftalık hamileyim, hamilelik öncesi yüzümdem sivilceler vardı hamilelikle birlikte sivilcelerim falan gitti herkes güzellik gelmiş dedi ama kızım olacak 🥰🌸 hormonların verdiği tepki ile alakalı sivilce çıkıp çıkmaması diye düşünüyorum