Violetaa Merhaba , bugün 8 haftalık oldum . Doktordan az önce çıktım kese görünüyor bebek yok , bana doktor istersen bekle istersen kürtaj ol dedi . Acaba 1 hafta daha beklesem mi hiç kanamam yok ağrım yok . Napsam bilemiyorum . Durumu yaşayan var mı ?
Soruyorumm Violetaa bence bi hafta bekle tehliken yoksa kafan da soru işareti olmaz kanaman olursa acile gidersin
AyFa1608 Violetaa bence bi hafta daha bekle ve başka doktora da görün tek doktorun lafyla kürtaj yapma
Violetaa @ParildayanYildiz yani ultrasondan baktı alttan da baktı . Detaylıya gerek varmı bilemedim ? Sizce yapıtıyım mı
ParildayanYildiz Violetaa bende 8.haftada boş gebelik olduğunu öğrenmiştim doktor emin olmak için detayliya göndermişti orda netleşti ve kürtaj olmuştum canım bana alttan bakilmamişti ama
Soruyorumm Violetaa hayatın boyunca keşke bi hafta daha bekleseydim demezsin hem Allahın takdiri geç döllenmedir bi şey olur görürsün
Violetaa @Soruyorumm ümidimi kestim yA :( doktor bana 8 haftalıkken kalp atışını da bebeğide görmemiz lazım dedi ama görünmedi dedi . Detaylı ultrason baktırsam mı yoksa 1 hafta daha mı beklesem
Wera Violetaa 8.haftaya kadar bir oluşum gözlenmediyse geç döllenme asla değildir bebek oluşmuyordur yolk kesende bebekten önce oluşur o bile yoksa boşuna bekleme kese büyüdükçe düşük riskin artıyor çünkü bebek olmasa bile kese büyümeye devam ediyor rahmini zorlama derim
Violetaa @Kizilicee ben hiç 2 günde bi kan vermeye gitmedim . Hafta hafta gittim kontrole . Çünkü keseyi de ben geç gördüm 7 haftalıktı gördüm keseyi
sym25_ Violetaa Geçmiş olsun ama geç döllenme değildir çünkü kese var bebek yok gözükmüyorsa sonradan döllenme ile bebeğin gelip oraya girecek hali yoktur. ki özel hastanelerde kalp atışları beşinci haftada dahi duyuluyor herhangi bir zararı olmayacaksa bir hafta daha bekleyın ıstersenız 🥲
17papatya Violetaa Bana da 8.haftamda boş gebelik tanısı koyuldu gittiğim özel hasatneydi hemen ayrıntılı ultrasonda bakılmasını istiyorum dedim maalesef orada da kesin boş gebelik denildi ama ben inatla bekledim belki oluşur diyerek en son 10+2 de evde düşük yaptım yani canım sana git hemen şimdi kürtaj ol demem ama 1 hafta daha bekle hala bebek olmazsa kürtajla sonlandir bebek olmuyor ama kese yine de büyüyor inan cok ağır atlattım ve hiç-bir sorunum olmadığı halde tam 1 sene sonra hamile kalabildim
Violetaa @sym25_ evet kanamam vs yok . Haftaya kesin görünmezse kürtaj olucam . Riske atmak olmaz . Daha 26 yaşındayım Allah hakkımızda böyle hayırlı gördü . Sağlıkla inşallah 🙏