Hilallalal dogamoms 26 haftalıkken doktora gittiğimde sordum o da alttan muayene etti herşey normal dedi sadece. Size de mi alttan bakıldı
Muhammedamine dogamoms 16. Haftada 29 mm 17. Haftada 28 mm 22. Haftada 37 mm 25+3 de 32 mm ama ilaç kullanmadım yorulduğumu anladığım anda dinlendim sadece şu anda riskli grupta değilim 25 mm altı erken doğum riski olabiliyor
Yenianne34 Benim rahim 27mm progestan kullanıyorum 1 adet ağızdan gece yaklaşık 21.haftamda doktor verdi ilacı eğer 25mm altına inerse erken doğum riski olabilir dedii 25.haftamda gittim hala 27mm ama şükürler olsun en azından düşmemiş mm sabit
dogamoms Mehtap65 karından bakılıyodu bu haftaya kadar fakat sağlıklı ölçüm olmuyomş vajinal ultrasonla daha sağlıklı diye bu hafta vajinal bakıldı
Yenianne34 dogamoms yok hayır bana yatmam gerektiğini söylemedi 25mm altına düşseydi daha farklı olucaktı sanırım bana istersen vajina yoluyla da alabileceğimi söyledi ama ben yapamam heralde 1 ay 1bucuk aydır kullanıyorum senin kaç mm çıktı ?
dogamoms Yenianne34 içince çok yan etkisini gördm ben mide bulantısı sürekli uyku hali falan ondan vajinal kullan dedi. Hayırlısı olsun beneklerimz zamanında sağlıkla gelsinler 🙏🏼🙏🏼
dogamoms Yenianne34 benim 35 mm çıktı fakat kasıklarımda ara ara ağrı var ondan herhalde baktı bilemiyorm tedbir amaçlı sanırım